Vacature Werkvoorbereider

Werkvoorbereider in Emmen

Bedrijfsomschrijving

Je komt te werken bij een installatiebedrijf in de omgeving van Emmen. De opdrachtgever is een familiebedrijf. Ze werken voornamelijk aan grotere projecten en installaties op locatie bij de klant.

Wij nodigen onder andere kandidaten uit: Emmen, Ter Apel, Hardenberg, Klazienaveen en Nieuw – Amsterdam van harte uit om te reageren!

Functieomschrijving

Heb jij al ervaring als Werkvoorbereider en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bekijk dan snel onderstaande vacature en het aanbod!

Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Emmen zijn we op zoek naar werkvoorbereiders. We zoeken Werkvoorbereiders voor Service en Onderhoud en Werktuigbouwkunde.

Als Werkvoorbereider Service en Onderhoud ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding van het uitbrengen van offertes en voor de voorbereiding van inspecties, reparaties en onderhoud aan installaties. Ook ondersteun je de werkzaamheden van de coördinator/hoofd service en onderhoud en kunnen je werkzaamheden ook bestaan uit het tekenen, berekenen, controleren, begeleiden van de productie en het geven van werkinstructies.

Als Werkvoorbereider Werktuigbouwkunde zorg je voor de planning van de toegewezen opdrachten en ondersteun je de voortgang van de projecten door alle benodigde zaken voor aanvang van het project te organiseren. Ook het uitbrengen van offertes, het begeleiden van de productie, het geven van werkinstructies en het voorbereiden en begeleiden van opdrachten binnen de werktuigbouwkunde behoren tot je takenpakket. Verder kunnen je werkzaamheden ook bestaan uit het tekenen, berekenen, controleren, begeleiden van de productie en het geven van werkinstructies.

Functie-eisen

Wat neem je mee:

- Een afgeronde opleiding op minimaal MBO4 niveau. Bij voorkeur aangevuld met vakgerichte opleidingen en specialistische cursussen en trainingen.

- Werkervaring binnen de W-installatietechniek is een pré.

- Je hebt een VCA-basis (WTB) / VCA-vol (S&O) certificaat of je bent bereid om deze te halen.

- Een geldig rijbewijs B.

- Als Werkvoorbereider Service en Onderhoud heb je kennis van Microsoft Office en ben je bekend met het ERP pakket HandSoft Pro of Syntess. 

- Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Arbeidsvoorwaarden

Wat wij bieden:

- Een passend salaris tussen €2474 en de €4568 bruto per maand volgens de Cao Technisch Installatiebedrijf. Precieze salaris is afhankelijk van kennis, ervaring en kunde. 

- Een zeer afwisselende Fulltime functie. Parttime werken is bespreekbaar.

- Een veilige en collegiale werkomgeving. 

- Mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.

- Eerst een tijdelijk dienstverband via Olympia. Bij wederzijdse tevredenheid kans op een baan voor langere tijd en/of overname door de opdrachtgever.

- Bij aanvang wordt je direct aangemeld bij onze pensioenregeling (STIPP-Pensioen).Functie:werkvoorbereider sprinkler
Startdatum:03-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:4568 – 4568
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via a.riemersma@werk.olympia.nl of Anne-Lou Riemersma. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Ericakrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de ericakrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures erica
  2. Werkvoorbereider Olympia 03-06-2024

Bekijk ook andere vacatures