Vacature Vrijwilliger

Vrijwilliger in Emmen

Oranje Vereniging Zuidbarge

Vrijwilliger worden

Vrijwilligers gezocht!

Wilt u een steentje bijdrage aan de activiteiten van de Oranjevereniging Zuidbarge?
Dan nodigen wij u van harte uit om u aan te melden als vrijwilliger. De Oranjevereniging is er voor de inwoners van Zuidbarge én omstreken. Dus ook als u niet in Zuidbarge woont bent u van harte welkom als vrijwilliger. Onze vrijwilligers zijn ontzettend belangrijk want zonder 'onze' vrijwilligers kan de Oranjevereniging niet bestaan. Zowel voor het Sinterklaasfeest als voor Koningsdag zijn we op zoek naar mensen die het leuk vinden om te helpen. Dit kan een uurtje per activiteit zijn en meer zou helemaal fijn zijn natuurlijk. In overleg is van alles mogelijk, we zijn blij met iedereen die ons wil helpen.

Uw naam komt dan op de vrijwilligerslijst te staan en u zult per activiteit die door de Oranjevereniging georganiseerd wordt geïnformeerd en als vrijwilliger gevraagd worden. Vervolgens kunt u zich als vrijwilliger, via de mail, aanmelden voor die betreffende activiteit. De blije gezichtjes van kinderen, nieuwe mensen leren kennen, gezelligheid en maatschappelijke betrokkenheid, allemaal goede redenen om vrijwilliger bij de Oranjevereniging te worden!

Vrijwilliger gezochtFunctie:vrijwilliger
Startdatum:12-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Oranjevereniging Zuidbarge en omstreken via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Ericakrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de ericakrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures erica
  2. Vrijwilliger Oranjevereniging Zuidbarge en omstreken 12-04-2024

Bekijk ook andere vacatures