Vacature Glazenwassers

Glazenwassers in Emmen

Over Alja


Onze ervaren en vriendelijke teams zorgen voor een grondige reiniging van uw kantoorruimtes. Van bureaus en vergaderzalen tot sanitair en keukens, geen plek blijft onopgemerkt.


Glasbewassing


Met onze moderne technieken en ervaren glazenwassers kunnen we zowel binnen als buiten uw ramen grondig en streeploos reinigen. We werken veilig en efficiënt, ongeacht de hoogte van uw ramen of de complexiteit van het pand.


Gevelreiniging

Een schone en goed onderhouden gevel is essentieel voor een representatieve uitstraling van uw pand. Bij Alja bieden we professionele gevelreiniging voor gevelstenen, beton, damwanden en sandwichpanelen.


Vloeronderhoud

Of het nu gaat om linoleum, tegels, hout, vinyl, of andere vloerbedekking, onze gespecialiseerde teams hebben de expertise om uw vloeren grondig te reinigen, te polijsten en te beschermen.


Alle diensten

Werken in de


Bent je op zoek naar een parttime, fulltime of vakantiebaan waarin je direct het verschil kunt maken? Overweeg dan een carrière in de ! Bij Alja bieden we boeiende en uitdagende mogelijkheden in de branche.
Als je interesse hebt om te werken in de branche en een waardevolle bijdrage wilt leveren aan de leef- en werkomgeving van anderen, nodigen we je graag uit om ons team te komen versterken.

Ontdek de voldoening van werk en solliciteer vandaag nog bij Alja !

Vrijblijvende offerte op maat!

Bent u op zoek naar professionele diensten voor uw bedrijf, praktijk of VvE? Bij Alja bieden we maatwerk oplossingen die aansluiten bij uw specifieke behoeften. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan en ontdek hoe wij u kunnen helpen met onze uitgebreide diensten.

Direct contact? Bel naar

Offerte aanvragen


Alja

Marco Polostraat 26
7825 VM EmmenFunctie:glazenwasser
Startdatum:05-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Bijbaan
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Alja Schoonmaak via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Ericakrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de ericakrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures erica
  2. Glazenwassers Alja Schoonmaak 05-06-2024

Bekijk ook andere vacatures