Vacature Investeerder/Coach

Investeerder/Coach in Emmen

Wij zijn u graag van dienst:

Sport zoekt investeerder/coach


DEZE CASE IS INMIDDELS SUCCESVOL INGEVULD


Al 29 jaren lang is Sport in Emmen en omgeving een bekende naam in de sector van de sportbeoefening en de bewegingsontwikkeling.
Sport neemt na al die jaren nog steeds een bijzondere positie in binnen de sector. Dit komt met name door het grote aanbod aan beweging- en gezondheidsactiviteiten.
Naast de gebruikelijke activiteiten als fitness, yoga, spinning, sauna, zonnestudio en andere sportsoorten, zijn er nog een drietal unieke diensten die Sport bijzonder maken en gezamenlijk 70% van de omzet realiseren:

  • Fysiotherapie: heeft een fysiotherapeut in dienst die sportblessures en andere lichamelijke ongemakken behandeld. Dit door fysiotherapie, hydrotherapie en diverse bewegingsprogramma's
  • Zwemonderwijs: bezit haar eigen zwembad waar ABC zwemmen en diverse andere cursussen worden gegeven
  • Aquasport: Hetzelfde zwembad wordt gebruikt voor diverse aquasporten voor liefhebbers of voor de behandeling van blessures

Huidige situatie

De huidige locatie in Emmerhout, Emmen is verouderd en loopt al jaren planschade op door een jarendurende grootschalige verbouwing van het winkelcentrum.
Dit is de reden dat Sport een nieuwe vestiging gaat betrekken in een nieuw pand aan het Waanderveld in Emmen. Ook hier zal een (groot) zwembad aanwezig zijn.

Het probleem

De nieuwe accommodatie zal worden gehuurd i.p.v. het eigen pand dat men nu in gebruik heeft. Het eigen pand zal echter nog wel op de begroting drukken totdat het verkocht is. Daarnaast heeft de terugloop van het aantal fitness beoefenaars, door de toename van het aantal fitness clubs en de geleden planschade, gezorgd voor een verlaging van de omzet.
Het resultaat is dat de afgelopen jaren met een licht negatief resultaat is afgesloten. De oplossing laat echter niet lang op zich wachten met de opening van het nieuwe pand in de komende maand. Dit brengt wel extra kosten met zich mee voor de aankleding en promotie.

Propositie

De nieuwe accommodatie brengt in de nabije toekomst vele nieuwe mogelijkheden met zich mee. Eigenaren Michel en Simone zoeken versterking van hun werkkapitaal, maar ook een coach die samen met de eigenaren brainstormt over de succesvolle invulling van de aanwezige kansen.

Afhankelijk van de plannen wordt er € 50.000 - € 100.000 kapitaal gezocht. De condities zijn in gezamenlijkheid met de investeerder nader te bepalen, waarbij ook een substantieel aandelenbelang tot de mogelijkheden behoort.

Interesse

Heeft u interesse of wenst u meer informatie, neem dan even contact met ons op.

DEZE CASE IS SUCCESVOL GEFINANCIERD EN INMIDDELS GESLOTEN


Over ons

Matchinvest Nederland B.V.

Postadres
Postbus 232
1500 EE Zaandam

T

Bezoekadres
Badhuisweg 1, unit 3.6
1506 PA ZaandamFunctie:investeerder coach
Startdatum:12-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:3858 – 7716
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Matchinvest via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Ericakrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de ericakrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures erica
  2. Investeerder/Coach Matchinvest 12-06-2024

Bekijk ook andere vacatures