Vacature Schoonmaker

Schoonmaker in Emmen

  • Redactie Emmen
  • 21-12-2023

Schoonmaker, Glazenwasser, Schoonmaakster, Vakantiekrachten in Emmen

Uw schoonmaak, onze zorg

Sinds 1965

is voortdurend op zoek naar schoonmaakmedewerkers voor het schoonhouden van kantoorgebouwen, appartementencomplexen, fabrieken in de regio Emmen en daar buiten. Ben je op zoek naar leuke parttime baan in de schoonmaak in de morgen, middag of avonduren? Kijk dan snel in onderstaand overzicht of er in uw regio een passende vacature beschikbaar is. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.


is een gerenommeerd schoonmaakbedrijf dat hoogwaardige schoonmaakdiensten levert aan diverse klanten in de regio Emmen en daarbuiten. Met jarenlange ervaring in de branche is een betrouwbare en professionele partner voor schoonmaakwerkzaamheden. Het bedrijf staat bekend om zijn toewijding aan kwaliteit, klanttevredenheid en groei.
Het bedrijf onderscheidt zich door zijn klantgerichte instelling, positieve werksfeer en teamspirit. Bij wordt diversiteit gewaardeerd en worden sollicitanten van alle achtergronden en geslachten aangemoedigd om te solliciteren. Het bedrijf biedt aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, mogelijkheden voor persoonlijke groei en een competitief salaris aan zijn medewerkers.


Marco Polostraat 26
7825 VM Emmen


Functie: schoonmaker glazenwasser schoonmaak vakantiekracht Startdatum: 20-12-2023 Ervaring: Ervaren Educatielevel: Lagere school Contracttype: Vast Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 1 - 40

Functie:schoonmaker
Startdatum:19-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Alja Schoonmaak via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Ericakrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de ericakrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Erica
  2. Schoonmaker Alja Schoonmaak 19-12-2023

Bekijk ook andere vacatures