Vacature Schoonmaakprofessionals

Schoonmaakprofessionals in Emmen

Industriële reiniging door

biedt professionele industriële reinigingsdiensten voor bedrijven in Emmen en omgeving. Ons ervaren team staat klaar om uw industriële ruimtes grondig en efficiënt schoon te maken. Ontdek de voordelen van onze gespecialiseerde industriële reiniging en zorg voor een veilige en hygiënische werkomgeving.

Industriële reiniging is een gespecialiseerde vorm van schoonmaak die gericht is op het grondig schoonmaken van industriële en productieomgevingen. Bij bieden we een uitgebreid scala aan werkzaamheden voor industriële reiniging om ervoor te zorgen dat uw werkomgeving veilig, hygiënisch en efficiënt blijft. Ons ervaren team van schoonmaakprofessionals voert deze werkzaamheden uit met behulp van geavanceerde reinigingstechnieken en materialen.

Enkele van de werkzaamheden die we uitvoeren in industriële reiniging zijn:


  • Vloerreiniging en -onderhoud: Reiniging en onderhoud van industriële vloeren om te zorgen voor een veilige werkomgeving en de levensduur van de vloeren te verlengen.
  • Reiniging van werkplekken: Schoonmaken van werkplekken, werkbanken en werkstations om een schone en veilige werkomgeving te creëren.
  • Reiniging van opslagruimtes: Reiniging van opslagruimtes om een hygiënische en georganiseerde omgeving te behouden.
  • Reiniging van productiehallen: Schoonmaken van productiehallen om stof, vuil en verontreinigingen te verwijderen.

Professionele reiniging voor industriële ruimtes

biedt gespecialiseerde industriële reinigingsdiensten voor bedrijven in Emmen en omstreken. Onze professionele aanpak zorgt ervoor dat uw industriële ruimtes schoon en veilig blijven.


Grondige en efficiënte reiniging


Ons ervaren team van schoonmaakprofessionals staat garant voor een grondige en efficiënte industriële reiniging. We gebruiken geavanceerde technieken en materialen om aan uw reinigingsbehoeften te voldoen.


Bij begrijpen we het belang hiervan en zorgen we ervoor dat uw werkomgeving schoon en veilig is.


Met meer dan vijf decennia aan ervaring is een betrouwbare partner voor industriële reinigingsbehoeften.

Met onze ervaring en expertise in industriële reiniging kunt u erop vertrouwen dat uw werkomgeving in goede handen is bij .


Marco Polostraat 26
7825 VM EmmenFunctie:schoonmaakprofessionals
Startdatum:25-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Alja Schoonmaak via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Ericakrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de ericakrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Erica
  2. Schoonmaakprofessionals Alja Schoonmaak 25-01-2024

Bekijk ook andere vacatures