Vacature Financial Controller

Financial Controller in Emmen

Bedrijfsomschrijving

Je komt te werken bij een snelgroeiend bedrijf dat wereldwijd services verleent aan o.a. de chemische industrie. Ze zijn gespecialiseerd in duurzaamheidsoplossingen en biedt ondersteuning aan hun klanten. 

Wij nodigen kandidaten uit: Emmen, Hoogeveen, Coevorden, Klazienaveen, Stadskanaal en Ter Apel uit om te reageren!

Functieomschrijving

Heb jij meerdere jaren ervaring als Financial Controller, weet jij verantwoordelijkheid te nemen en prioriteiten te stellen? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou!

Binnen deze functie als Financial Controller ben je verantwoordelijk voor financiële analyses en rapportages van meerdere bedrijfsonderdelen en projecten. Ook het aanleveren van financiële administratieve gegevens ten behoeve van periodieke overzichten horen bij jou takenpakket. Daarnaast ga je in overleg met het management financiële indicatoren en stel je relevante KPI's op ten behoeven van efficiëntie, effectiviteit en projectresultaten. Je gaat je verdiepen in een investering analyse, interne kostenverrekeningen, projectanalyses en meerdere bedrijfsonderdelen. Verder stel je cashflow prognoses op en werk je mee aan begrotingen, operationele en strategische meerjarenplanningen en IT-projecten. Tot slot bewaak je de boekhouding van verschillende Business Units. Kortom, is het een afwisselende en uitdagende functie. 

Functie-eisen

Je kan goed samenwerken, je bent communicatief sterk en georganiseerd.

Verder beschik je over de volgende competenties:

 • HBO werk en denkniveau
 • Je hebt een relevante afgeronde mbo-opleiding in een financiële richting.
 • Je hebt goede kennis van MS-office en bij voorkeur van Exact
 • Minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie en bij voorkeur in een internationale service-industrie of bij een industriële dienstverlener
 • Je bent een sparringspartner en durft tegenwicht te bieden aan managers in de organisatie.
 • Je kunt je goed verstaanbaar maken, zowel woord- als geschrift in Nederlands, Duits en Engels.
 • Frans is een belangrijke pre.
Arbeidsvoorwaarden

- Bij aanvang een salaris tussen €4000 en €6000 euro per maand. Precieze salaris is afhankelijk van ervaring, kennis en kunde én zal in overleg tot stand komen

 • Een uitdagende fulltime baan
 • Eerst een tijdelijk contract via Olympia. Bij wederzijdse tevredenheid kans op een baan voor langere tijd en/of overname door de opdrachtgever
 • Je wordt door ons direct aangemeld bij onze pensioenregeling (STIPP-Pensioen)


Functie:assistent financial controller
Startdatum:17-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:6000 – 6000
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via a.riemersma@werk.olympia.nl of Anne-Lou Riemersma. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Ericakrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de ericakrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Erica
 2. Financial Controller Olympia 17-01-2024

Bekijk ook andere vacatures