Vacature Schoonmaakmedewerker

Schoonmaakmedewerker in Emmen

Ben jij op zoek naar een leuke vakantiebaan waarin je de handen uit de mouwen kunt steken? Bij zijn we op zoek naar enthousiaste vakantiekrachten die ons team willen ondersteunen in de schoonmaak op diverse locaties in de regio Emmen. Kom bij ons werken en verdien bij terwijl je bijdraagt aan een schone en frisse omgeving!


Bij zijn we op zoek naar een gemotiveerde Glazenwasser die ons team wil versterken in de regio Emmen en omgeving. Als glazenwasser ben jij verantwoordelijk voor het streeploos reinigen van ramen bij verschillende klanten. Kom bij ons werken en laat jouw vakmanschap schitteren!


Wil je een belangrijke rol spelen in de hygiëne en veiligheid van kinderen? zoekt een toegewijde schoonmaakmedewerk(st)er voor een kinderdagverblijf in Erica. Werkzaamheden worden in de avonduren uitgevoerd op dinsdag en donderdagavond.


Vacature schoonmaakmedewerker - 10 uur per week - Emmen, Industrieterrein Bargermeer


Ben jij op zoek naar een parttime baan in de schoonmaak? Wij hebben een vacature voor een schoonmaakmedewerker die 10 uur per week kantoren, toiletten en algemene ruimten schoonmaakt bij een bedrijf op het industrieterrein Bargermeer in Emmen. Werktijden vanaf 16:00 uur.


Ben jij op zoek naar een parttime baan in de schoonmaak? Voor een opdrachtgever op het industrieterrein nabij Klazienaveen en Nieuw Dordrecht zoeken wij 1 à 2 schoonmaakmedewerkers voor het schoonhouden van de kantoren, was- kleedruimten, toiletten, kantine en algemene ruimten. Werktijden maandag tot en met vrijdag vanaf 17:00 uur.


is een gerenommeerd schoonmaakbedrijf dat hoogwaardige schoonmaakdiensten levert aan diverse klanten in de regio Emmen en daarbuiten. Met jarenlange ervaring in de branche is een betrouwbare en professionele partner voor schoonmaakwerkzaamheden. Het bedrijf staat bekend om zijn toewijding aan kwaliteit, klanttevredenheid en groei.
Het team van bestaat uit gemotiveerde en ervaren schoonmaakprofessionals die streven naar uitmuntendheid in hun werk. Of het nu gaat om het schoonhouden van kantoren, trappenhuizen bij verenigingen van eigenaren, glasbewassing, gevelreiniging, industriële reiniging, vloeronderhoud, calamiteitenreiniging, of het opruimen en reinigen van vervuilde woonhuizen, biedt maatwerkoplossingen voor diverse klanten en sectoren.
Het bedrijf onderscheidt zich door zijn klantgerichte instelling, positieve werksfeer en teamspirit. Bij wordt diversiteit gewaardeerd en worden sollicitanten van alle achtergronden en geslachten aangemoedigd om te solliciteren. Het bedrijf biedt aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, mogelijkheden voor persoonlijke groei en een competitief salaris aan zijn medewerkers.

Marco Polostraat 26
7825 VM EmmenFunctie:schoonmaakmedewerker
Startdatum:12-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:10 – 10

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Alja Schoonmaak via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Ericakrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de ericakrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Erica
  2. Schoonmaakmedewerker Alja Schoonmaak 12-12-2023

Bekijk ook andere vacatures