Vacature Schoonmaakmedewerker

Schoonmaakmedewerker in Emmen

Vacatureoverzicht

Alja schoonmaak is voortdurend op zoek naar schoonmaakmedewerkers voor het schoonhouden van kantoorgebouwen, appartementencomplexen, fabrieken in de regio Emmen en daar buiten. Ben je op zoek naar leuke parttime baan in de schoonmaak in de morgen, middag of avonduren? Kijk dan snel in onderstaand overzicht of er in uw regio een passende vacature beschikbaar is. Heb je vragen bel ons dan via of stuur een mail met je vraag of sollicitatie. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Algemeen schoonmaakmedewerker 16 uur per week | diverse locaties regio Emmen


Wij zijn op zoek naar een schoonmaakmedewerker voor 16 uur per week voor het schoonhouden van de openbare ruimten in appartementencomplexen en het schoonhouden van kantoren bij diverse opdrachtgevers in Emmen en omstreken. Je bent verantwoordelijk voor de schoonmaak van de openbare ruimten zoals: galerijen, trappenhuizen, toiletten, kantoren e.d.


Schoonmaakmedewerker, 1:30 uur per week | Odoorn
Ben jij op zoek naar een parttime schoonmaakbaan in Odoorn? Voor een opdrachtgever met vestiging in Odoorn en Emmen zoeken wij voor de vestiging in Odoorn een schoonmaakmedewerker voor 1:30 uur uur per week. De werkzaamheden bestaan uit het schoonhouden van entree, toiletten, kantoren en algemene ruimten.


Ben jij deze zomer flexibel inzetbaar en draai jij je hand niet om voor schoonmaakklussen? Dan hebben wij de baan voor jou!

Een bijbaan in de schoonmaak, dat is lekker verdienen! Jij bepaalt welke uren je werkt en dus ook welke uren je vrij bent! Je komt te werken in een enthousiast en gemotiveerd team. Samen met een collega ga je op pad en kom je op verschillende locaties. Als schoonmaakmedewerker ben je verantwoordelijk voor het schoonhouden van gesloten portieken, appartementencomplexen, kantoren, scholen of wat er die dag op de planning staat.

Schoonmaak medewerker | open sollicitatie | Emmen en omstreken

Alja schoonmaak zoekt nieuwe collega's. Sinds 1965 is dit familiebedrijf uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf met passie en kennis voor schoonmaakwerk. Vanuit de vestiging Emmen helpen wij onze klanten in de regio Emmen en daarbuiten met verschillende vormen van schoonmaak. Denk hierbij aan het schoonhouden van kantoren, fabrieken en appartementencomplexen, ramen wassen, vloeronderhoud, ontruimingswerkzaamheden en opruimen en schoonmaken van licht tot zwaar vervuilde woonhuizen.


Alja Schoonmaak is een gerenommeerd schoonmaakbedrijf dat hoogwaardige schoonmaakdiensten levert aan diverse klanten in de regio Emmen en daarbuiten. Met jarenlange ervaring in de branche is Alja Schoonmaak een betrouwbare en professionele partner voor schoonmaakwerkzaamheden. Het bedrijf staat bekend om zijn toewijding aan kwaliteit, klanttevredenheid en groei.
Het bedrijf onderscheidt zich door zijn klantgerichte instelling, positieve werksfeer en teamspirit. Bij Alja Schoonmaak wordt diversiteit gewaardeerd en worden sollicitanten van alle achtergronden en geslachten aangemoedigd om te solliciteren. Het bedrijf biedt aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, mogelijkheden voor persoonlijke groei en een competitief salaris aan zijn medewerkers.

Marco Polostraat 26
7825 VM EmmenFunctie:schoonmaakmedewerker
Startdatum:13-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Bijbaan
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:16 – 16

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Alja Schoonmaak via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Ericakrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de ericakrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Erica
  2. Schoonmaakmedewerker Alja Schoonmaak 13-01-2024

Bekijk ook andere vacatures