Vacature Objectleider Schoonmaak

Objectleider Schoonmaak in Emmen

Wil jij een leidende rol spelen in de schoonmaakbranche? Bij zoeken we een gedreven Objectleider die ons team wil versterken in de regio Emmen en omgeving. In deze uitdagende functie ben jij verantwoordelijk voor het aansturen van onze schoonmaaktoppers en het waarborgen van een schone en hygiënische omgeving bij diverse klanten. Kom bij ons werken en laat jouw leiderschap schitteren!

Over Ons Bedrijf:

is een gerenommeerd schoonmaakbedrijf dat hoogwaardige schoonmaakdiensten levert aan diverse klanten in de regio Emmen en daarbuiten. Wij streven naar kwaliteit, klanttevredenheid en groei, en daarom zijn we op zoek naar een ambitieuze Objectleider die ons team komt versterken.


Functieomschrijving:


Als Objectleider ben jij verantwoordelijk voor het aansturen en motiveren van ons schoonmaakteam. Je plant en organiseert de schoonmaakwerkzaamheden bij verschillende objecten, zoals kantoren, scholen, en openbare gebouwen. Je bewaakt de kwaliteit van onze dienstverlening en zorgt ervoor dat alle taken volgens planning worden uitgevoerd. Daarnaast onderhoud je contacten met klanten en draag je zorg voor een optimale klanttevredenheid.


Functie-eisen:


Ervaring in de schoonmaakbranche is een pre, maar we staan ook open voor enthousiaste kandidaten met leidinggevende ervaring.
Uitstekende leiderschapsvaardigheden en het vermogen om een team te motiveren en te coachen.
Zelfstandig kunnen werken en probleemoplossend vermogen.
Goede communicatieve vaardigheden en klantgerichte instelling.
Flexibel inzetbaar en bereid om op wisselende tijden te werken.


Aanbod:

Een uitdagende functie als Objectleider voor 20 tot 24 uur per week.
Een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
Mogelijkheden voor persoonlijke groei en ontwikkeling binnen ons bedrijf.
Werken in een dynamisch team met een positieve werksfeer.


Ben jij klaar voor deze leiderschapsrol in de schoonmaakbranche? Stuur dan je sollicitatiebrief en cv naar onder vermelding van "Sollicitatie Objectleider - Regio Emmen".
Voor meer informatie over ons bedrijf en onze diensten kun je terecht op onze website www.aljaschoonmaak.nl of neem telefonisch contact met ons op via .


Marco Polostraat 26
7825 VM EmmenFunctie:objectleider schoonmaak
Startdatum:16-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:20 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Alja Schoonmaak via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Ericakrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de ericakrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Erica
  2. Objectleider Schoonmaak Alja Schoonmaak 16-10-2023

Bekijk ook andere vacatures