Vacature Glazenwasser Schoonmaakmedewerker

Glazenwasser Schoonmaakmedewerker in Emmen

Glazenwasser / schoonmaakmedewerker, 38 uur per week

Werk je graag in teamverband en hou je van afwisseling, zowel binnen als buiten en op verschillende locaties, dan is deze functie op je lijf geschreven! Alja schoonmaak zoekt per direct een glazenwasser / schoonmaakmedewerker voor 38 uur per week. Je bent werkzaam op diverse locaties in en rondom de gemeente Emmen. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het glasonderhoud van kantoorpanden, fabrieken en appartementencomplexen. Het is afwisselend werk met veel zelfstandigheid en vrijheid.

Woon je in de omgeving van Emmen? Perfect! Als fulltimer begin je elke dag om 07.30 uur (ma t/m vrij).


Wat houden je werkzaamheden in

Glazenwasser - Bij Alja schoonmaak hanteren we verschillende schoonmaakmethoden, waaronder loopwerk, werken met een puntje/ladder en tuckeren. Wil je extra uitdaging door op hoogte te wassen? Dan bieden we je ook de mogelijkheid om met een hoogwerker te werken.
Schoonmaakmedewerker - Alja schoonmaak heeft een diversiteit aan opdrachtgevers. Het ene moment ben je aan het ramen wassen, de andere keer schoonmaken. Tevens werken wij voor gerechtsdeurwaarders, woningbouwverenigingen en zorginstellingen zoals GGD waarbij wij assisteren met het opruimen en schoonmaken van vervuilde woonhuizen.
Je werkzaamheden zijn divers en afwisselend. We bieden goede arbeidsvoorwaarden, incl. bedrijfskleding, een bedrijfswagen en alle benodigde materialen. En natuurlijk werk je samen met fijne collega's en opdrachtgevers, zodat je elke dag met plezier kunt werken.


Aanbod:


Werkzaamheden in Emmen en omstreken
Een auto van de zaak
Je werkt 38 uur per week
Werkdagen maandag t/m vrijdag van 7:30 uur tot 16:30 uur
Verdiensten €14,74 - €16,29 per uur (miv 1 juli 2024, €15,55 - 17,19 per uur)


Kortom, ben jij een "ervaren" glazenwasser / schoonmaakmedewerker en beschik je over rijbewijs B, kom dan werken bij Alja schoonmaak!
Heb je vragen? Neem contact met ons op tijdens kantoordagen tussen 08:30 en 17:00 uur op nummer .


Marco Polostraat 26
7825 VM EmmenFunctie:glazenwasser schoonmaakmedewerker
Startdatum:12-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:38 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Alja Schoonmaak via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Ericakrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de ericakrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Erica
  2. Glazenwasser Schoonmaakmedewerker Alja Schoonmaak 12-01-2024

Bekijk ook andere vacatures