Vacature Leidinggevende

Leidinggevende in Emmen

Leidinggevende bediening

24-38 uur

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste professional waarbij de horeca door het bloed stroomt en die niet kan wachten om aan de slag te gaan in ons team. (24-38 uur)

Om onze gasten een optimale service te kunnen verlenen, zoeken wij uitbreiding van ons team. Heb jij ervaring in de bediening, passie voor de horeca en wil je graag de kans krijgen om leiding te geven aan gevarieerd en gemotiveerd team? Dan hebben wij een leuke uitdaging voor jou!

Wat ga je doen?

In deze functie ben je samen met onze andere leidinggevenden verantwoordelijk voor het restaurant en terras. Dit betekent dat jij het voortouw neemt gedurende de dag- of avondshift en zelfstandig kunt opstarten en afsluiten. Je werkt mee op de werkvloer en stuurt al doende je collega's aan. Je vindt het dan ook leuk om (nieuwe) collega's te gaan begeleiden op de werkvloer en door jouw bruisende karakter werkt iedereen altijd even enthousiast en gastvrij met jou mee. Naast een aanspreekpunt voor je collega's ben jij ook het aanspreekpunt voor de gast. Zo zorg jij er op de werkvloer voor dat alles vlekkeloos verloopt en onze gasten graag nog eens een bezoek brengen aan de Zwetser.

Jouw profiel

 • Je hebt ruime leidinggevende ervaring in de horeca (4+ jaar);
 • Je leert graag nieuwe dingen en gaat uitdagingen niet uit de weg;
 • Jij gaat niet voor een 8, maar altijd voor die 10;
 • Je bent communicatief vaardig en kunt snel schakelen;
 • Je straalt enthousiasme en energie uit en hebt een natuurlijke gastvrije en klantgerichte houding;
 • Een diploma Sociale Hygiëne is een pluspunt.

Wat doen wij voor jou?

 • Een parttime of fulltime contract (24-38 uur);
 • Een functie met doorgroeimogelijkheden;
 • Een bruisende werkplek;
 • Een goed salaris;
 • Personeelskorting.

Ben jij die flexibele, energieke en daadkrachtige horeca-kanjer die wij zoeken en ben jij enthousiast geworden van deze functie? Na het lezen van je motivatie en CV nemen wij zo snel mogelijk contact op met jou! Sollicitaties moeten zijn voorzien van een up-to-date CV én een korte motivatie van en over jezelf.

Functie:leidinggevende
Startdatum:30-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:24 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met De Zwetser Emmen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Ericakrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de ericakrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures erica
 2. Leidinggevende De Zwetser Emmen 30-03-2024

Bekijk ook andere vacatures