Vacature Schoonmaakmedewerker

Schoonmaakmedewerker in Emmen

Vacatureoverzicht

is voortdurend op zoek naar schoonmaakmedewerkers voor het schoonhouden van kantoorgebouwen, appartementencomplexen, fabrieken in de regio Emmen en daar buiten. Ben je op zoek naar leuke parttime baan in de schoonmaak in de morgen, middag of avonduren? Kijk dan snel in onderstaand overzicht of er in uw regio een passende vacature beschikbaar is. Heb je vragen bel ons dan via of stuur een mail met je vraag of sollicitatie. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

zoekt schoonmaakmedewerkers diverse locaties in Emmen


Voor diverse projecten op het industrieterrein van Emmen zoeken wij schoonmaakmedewerkers. De werkzaamheden variëren van het schoonmaken van kantoren tot schoonhouden van openbare ruimten zoals: galerijen, trappenhuizen etc. Ben je op zoek naar een parttime of fulltime baan neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op en bespreken graag je wensen betreffende beschikbare dagen en starttijden. Je verdiensten zijn minimaal € 14,78 per uur van 23 jaar en ouder.

Schoonmaakmedewerker kinderdagverblijf, 10 uur per week | Nieuw Amsterdam


Voor een nieuwe opdrachtgever zijn wij op zoek naar een schoonmaakmedewerker die dagelijks 2 uur per dag in de avonduren het kinderdagverblijf schoonhoudt. Je werkzaamheden bestaan o.a. uit het schoonhouden van klinken en deuren, vloeren, toiletten etc. Ben je woonachtig in Nieuw Amsterdam of Veenoord en op zoek naar een parttime schoonmaakbaan in Nieuw Amsterdam? De schoonmaakwerkzaamheden zijn op maandag tot en met vrijdag en worden op vaste werktijden. Lijkt je het wat om ons team te versterken? Vul het sollicitatieformulier in en wij nemen spoedig contact met je op. Je verdiensten zijn minimaal € 14,78 per uur van 23 jaar en ouder.

Schoonmaakmedewerker tandartspraktijk, 7,5 uur per week | Emmen

Ben jij deze zomer flexibel inzetbaar en draai jij je hand niet om voor schoonmaakklussen? Dan hebben wij de baan voor jou!

Een bijbaan in de schoonmaak, dat is lekker verdienen! Jij bepaalt welke uren je werkt en dus ook welke uren je vrij bent! Je komt te werken in een enthousiast en gemotiveerd team. Samen met een collega ga je op pad en kom je op verschillende locaties. Als schoonmaakmedewerker ben je verantwoordelijk voor het schoonhouden van gesloten portieken, appartementencomplexen, kantoren, scholen of wat er die dag op de planning staat.

zoekt nieuwe collega's. Sinds 1965 is dit familiebedrijf uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf met passie en kennis voor schoonmaakwerk. Vanuit de vestiging Emmen helpen wij onze klanten in de regio Emmen en daarbuiten met verschillende vormen van schoonmaak. Denk hierbij aan het schoonhouden van kantoren, fabrieken en appartementencomplexen, ramen wassen, vloeronderhoud, ontruimingswerkzaamheden en opruimen en schoonmaken van licht tot zwaar vervuilde woonhuizen.


Wie zijn wij?


is een gerenommeerd schoonmaakbedrijf dat hoogwaardige schoonmaakdiensten levert aan diverse klanten in de regio Emmen en daarbuiten. Met jarenlange ervaring in de branche is een betrouwbare en professionele partner voor schoonmaakwerkzaamheden. Het bedrijf staat bekend om zijn toewijding aan kwaliteit, klanttevredenheid en groei.
Het bedrijf onderscheidt zich door zijn klantgerichte instelling, positieve werksfeer en teamspirit. Bij wordt diversiteit gewaardeerd en worden sollicitanten van alle achtergronden en geslachten aangemoedigd om te solliciteren. Het bedrijf biedt aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, mogelijkheden voor persoonlijke groei en een competitief salaris aan zijn medewerkers.

Marco Polostraat 26
7825 VM EmmenFunctie:schoonmaakmedewerker
Startdatum:06-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Bijbaan
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:10 – 10

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Alja Schoonmaak via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Ericakrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de ericakrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures erica
  2. Schoonmaakmedewerker Alja Schoonmaak 06-04-2024

Bekijk ook andere vacatures