Vacature Facilitair Medewerker

Facilitair Medewerker in Klazienaveen

» Facilitair Medewerker de Hilde

Locatie Klazienaveen Uren per week 24 - 26 uren per week Opleidingsniveau Geen beroepsopleiding Sluitingsdatum 2 juni

Sta jij bekend om jouw netheid en enthousiasme? Wil jij tegelijkertijd van betekenis zijn in het leven van mensen met een verstandelijke beperking? Kom dan werken als Facilitair Medewerker bij de Hilde in Klazienaveen! Jij kunt bij ons aan de slag voor 24 tot 26 uur per week, ook als je nog geen ervaring hebt. Solliciteer en sluit je aan bij ons team!

Dit zijn wij

Cosis helpt mensen met een verstandelijke en/of psychische beperking grip te krijgen en te houden op het leven. Je komt ons tegen in Groningen en Drenthe. Midden in de samenleving, dicht bij de mensen die wij helpen. Hierbij staat de samenwerking tussen cliënten, het persoonlijk netwerk en de professional centraal. Samen maken wij kleine stappen om de gestelde doelen te behalen. Lees hier waar wij voor staan en gaan.

Woonvoorziening de Hilde in Klazienaveen heeft 25 woonplekken voor mensen met een verstandelijk en lichamelijke beperking. Deze woonplekken zijn opgedeeld in vier groepen; een jongeren(structuur)groep, een groep met vijf cliënten die naast hun verstandelijke beperking ook een ggz-zorgvraag hebben en twee ouderen verzorgingsgroepen.

Als facilitair medewerker val jij onder het team van onze drie zorgassistenten. Jij werkt veelal zelfstandig en hebt jouw eigen werkzaamheden in de vorm van huishoudelijke taken. De zorgassistenten hebben hun eigen werkzaamheden, maar ondersteunen waar nodig in de huishoudelijke taken (bijvoorbeeld als jij vakantie hebt).
Jouw nieuwe collega's omschrijven de Hilde als een locatie vol diversiteit aan cliënten en activiteiten. Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en de onderlinge sfeer is gezellig. Iedereen vindt het belangrijk om het echt samen te doen, vol positiviteit maken wij het voor de cliënten zo fijn mogelijk om bij ons te wonen.

Facilitair Medewerker de Hilde

Dit ben jij

Als facilitair medewerker zorg jij ervoor dat de algemene ruimtes schoon zijn en er netjes uitzien. Je gaat langs de kantoren, badkamers, wc's en huiskamers, maar waar nodig maak jij ook af en toe een appartement schoon. Ook doe je soms andere huishoudelijke taken, zoals het aanzetten van de was. Als collega ben jij enthousiast, positief en breng jij humor met je mee. Jij bent een belangrijk onderdeel van het team. Ondanks dat jouw werk zelfstandig is, zoek jij wel het contact op en breng jij gezelligheid mee. Zowel richting cliënten die jij tegenkomt, als natuurlijk ook richting jouw collega's die op de groep werken. Kijk jij er naar uit om lekker aan de slag te gaan en de handen uit de mouwen te steken? Reageer dan snel!

Iets voor jou

Jij kan bij ons aan de slag als je:

 • Een betrokken instelling hebt en affiniteit met mensen met een verstandelijke beperking. Ondanks jouw zelfstandige werk, kom je regelmatig in contact met cliënten en collega's.
 • Beschikbaar bent om dagdiensten te werken. Je wordt vooral doordeweeks ingezet en in overleg in het weekend.

Zet jij je in voor een schone en nette leefomgeving voor onze cliënten?

Voel je gewaardeerd

Wanneer jij komt te werken als facilitair medewerker ontvang je:

 • Een bruto maandsalaris van minimaal € 2.016,- en maximaal €2.672,- volgens FWG 15 van cao-gehandicaptenzorg (op basis van een fulltime dienstverband, 36 uur).
 • Een contract voor onbepaalde tijd.
 • Tegemoetkoming in jouw reiskosten.
 • De mogelijkheid tot het kopen van extra verlofuren.
 • Een eindejaarsuitkering.
 • Sporten met korting en een voordelig fietsplan.
 • Mogelijkheid tot blijvende persoonlijke ontwikkeling. Volg cursussen, trainingen en e-learnings waar jij baat bij hebt in jouw werk!

Ben jij benieuwd of Cosis aansluit bij jou? Lees over onze arbeidsvoorwaarden op de website en kijk wat voor jou van toepassing is.

Voel je welkom en solliciteer

Wil jij aan de slag als facilitair medewerker bij de Hilde in Klazienaveen? Solliciteer dan direct! Reageer uiterlijk zondag 2 juni 2024.

Neem contact op met Arjan Post, teamcoördinator, via , of , teamcoördinator, via .

Functie:facilitair medewerker
Startdatum:17-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:2016 – 2672
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Cosis via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Ericakrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de ericakrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures erica
 2. Facilitair Medewerker Cosis 17-05-2024

Bekijk ook andere vacatures