Vacature Lasser omgeving Emmen

Lasser omgeving Emmen in Emmen

Functieomschrijving:

Ben jij een gedreven lasser in hart en nieren en op zoek naar een nieuwe baan? Dan hebben wij dé vacature voor jou! Als lasser ben je verantwoordelijk voor het aanleggen, monteren en herstellen van leidingwerk.

Wat ga je doen?

Als gecertificeerd lasser voer jij de las op een kwalitatief goede en veilige manier uit. De focus ligt hierbij op de meest toegepaste lastechniek (TIG) voor vrijwel alle soorten materialen en verbindingen met grotere, kleinere diameters.  Jij bent in staat om werkzaamheden zelfstandig uit te voeren en in staat om praktische problemen ten aanzien van kwaliteit en voortgang op te lossen.

Veel van de werkzaamheden gebeuren op projectlocaties in de regio Emmen. Het kan zijn dat je voor één groot project bezig bent, maar dit kunnen ook meerdere kleinere projecten tegelijkertijd zijn. Daarnaast kan het voorkomen dat je meewerkt in de werkplaats in Emmen.

Functie eisen:

Wij gaan graag met je in gesprek over de functie “lasser”. De match zou perfect zijn wanneer je beschikt over:

  • Een afgerond technisch mbo 3 diploma.
  • Brede ervaring op het gebied van diverse lastechnieken, materialen en diameters om constante kwaliteit te realiseren.
  • Kennis of ervaring met elektrische lastechniek.
  • Vaardigheden waarmee je kwalitatief en kwantitatief goed laswerk conform de interne procedure kan verzorgen.
  • Vaardigheden waarmee je aan de hand aan de hand van tekeningen, wps-en en met kennis van en inzicht in de werksituatie en materiaal gedragingen in staat bent om de verschillende lasverbindingen in constructie- en plaatwerk te maken.
  • Een hoog veiligheidsbewustzijn.

Bedrijfsprofiel:

De werkzaamheden zullen worden verricht bij een wereldwijde aannemer. Deze aannemer richt zich op de industriële en petrochemische installaties, gespecialiseerd in tankonderhoud en tankbouw. Het zijn experts in het vijzelen van tanks, civiele werken, leidingwerken, turnaround, schilderwerken, E&I, E&A, panelenbouw en engineering.

Het bedrijf bestaat inmiddels honderd jaar en kent een lange geschiedenis op het terrein van tankterminals en raffinaderijen. Wereldwijd werken er ongeveer duizend mensen bij dit bedrijf, die samen een jaaromzet genereren van circa € 150 mln.

Veiligheid, gezondheid, milieu en kwaliteit vormen de basis van de activiteiten binnen dit bedrijf en hierin blinken ze uit.

Ben jij die techneut met een hart voor techniek?                                                                                                                           

Word dan ook een ABC Professional.Functie:Lasser
Startdatum:06-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:0 – 0
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met ABC Professionals via sollicitatie@abc-professionals.nl of 06-81405145. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Ericakrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de ericakrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures erica
  2. Lasser omgeving Emmen ABC Professionals 06-06-2024

Bekijk ook andere vacatures