Vacature Werkvoorbereider installatietechniek woningstichting (Regio Emmen)

Werkvoorbereider installatietechniek woningstichting (Regio Emmen) in Emmen

Werkvoorbereider installatietechniek woningstichting (Regio Emmen)

Zonder jou blijft de tv uit, de douche druppen en het water koud. Je neemt de schade op, plant het in en houdt overzicht. Jij zorgt ervoor! Je werkt samen met de opdrachtgever, bewoners en je collega’s.

Over de functie

Je plant de werkbonnen in voor de monteurs. Je bereidt de werkzaamheden voor en je bewaakt ze. De klussen verschillen: je werkt voor woningstichtingen, zorginstellingen en appartementencomplexen.

 • Je komt bij de huurders van de woningstichting thuis. Je neemt het werk op dat gedaan moet worden. Van reparaties tot renovaties. In de keuken, badkamer of het toilet. Je schat de benodigde tijd in en kleine reparaties los je op door gelijk een monteur in te plannen.
 • Op kantoor bereken je de prijs, stel je een offerte op en bestel je de materialen.
 • Vervolgens maak je de planning en behoud je het overzicht.
 • Je houdt van de afwisseling: onderweg zijn, en het overzicht behouden op kantoor.

Jouw werkgever

De bus waarin je straks rijdt is wereldberoemd in de regio. De afgelopen 50 jaar heeft jouw werkgever een mooie staat van dienst opgebouwd. Groot geworden, door klein te blijven.

Wij bieden

 • Een salaris om mee te starten tussen de €3.500,00 en €4.500,00 bruto per maand.
 • Alle voorwaarden uit de cao Metaal en Techniek. Je ontvangt een goed pensioen, vakantiedagen, adv-dagen en alle overige voorwaarden uit de cao.
 • De kans om bij te leren. In de praktijk, en ondersteund met cursussen en opleidingen.

Wij vragen

 • De installatietechniek is je niet vreemd.
 • Je bent sociaal en krijgt er energie van om constant te schakelen met opdrachtgevers, huurders en collega’s.
 • Je vindt het leuk om te werken bij een informeel bedrijf, met een platte organisatiestructuur waar iedereen ‘normaal al gek genoeg vindt’!

Interesse in deze baan?

Al ervaring als werkvoorbereider? Of ben je zzp’er en wil je jouw ondernemingsgeest voortzetten in loondienst? Bel of reageer snel. Dan bespreken we samen de vervolgplannen.

Solliciteren

Reageren is eenvoudig. Wil je eerst meer weten? Bel of app dan met Chiel Huisjes van Werfum bouw & techniek op 0651772648 of 0887775500.Functie:Tekenaar, Calculator, Projectcoördinator, Projectorganisator, Projectleider, Assistent Projectleider
Startdatum:16-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:3500 – 4500
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Werfum BV via chiel.huisjes@werfum.nl of 651772648. Of bezoek hun website https://werfum.nl.

Deel de vacature:

Redactie Ericakrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de ericakrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures erica
 2. Werkvoorbereider installatietechniek woningstichting (Regio Emmen) Werfum BV 16-04-2024

Bekijk ook andere vacatures