Vacature Commercieel Medewerker Buitendienst

Commercieel Medewerker Buitendienst in Emmen

Bedrijfsomschrijving

Je gaat aan de slag bij een bedrijf in de omgeving van Emmen. Het bedrijf is gespecialiseerd in hydraulische systemen en componenten. Ze investeren continu in de groei en ontwikkeling van hun medewerkers. Er heerst een ontspannen sfeer op de werkvloer en hun succes is jouw succes.             

Wij nodigen onder andere kandidaten uit: Emmen, Coevorden, Nieuw - Amsterdam, Klazienaveen, Hardenberg en Ter Apel van harte uit om te reageren!    

Functieomschrijving

Beschik jij over veel technische kennis en of ervaring en heb je goede commerciële vaardigheden? Dan ben jij misschien wel de Technisch Commercieel Medewerker Buitendienst waar wij naar op zoek zijn! Bekijk gauw onderstaande vacature en ons aanbod.         

Als Commercieel Medewerker ben je de schakel tussen de technische expertise en de wensen van de klant, onderhoudt je bestaande klantrelaties en je werft nieuwe klanten. Verder verstrek je deskundig advies aan de klanten over hydraulische systemen en oplossingen en identificeer je verkoopkansen. Ook het beheren en optimaliseren van de webshop, het geven van trainingen aan collega's en klanten over nieuwe producten en de technische ontwikkelingen en het zorgen voor een hoog klanttevredenheid horen bij je takenpakket. 

Kortom, een leuke, afwisselende en uitdagende functie!         

Functie-eisen

Als Technisch Commercieel Medewerker Buitendienst ben je zelfstandig, proactief en resultaatgericht. Verder beschik je over:

- Minimaal een afgeronde technische opleiding op Hbo-niveau.           

- Een technische achtergrond en/of aantoonbare technische ervaring.

- Aantoonbare ervaring in een vergelijkbare buitendienstfunctie, bij voorkeur in de hydraulieksector.

- Uitstekende communicatieve vaardigheden en een klantgerichte instelling.

- Affiniteit met webshopbeheer en digitale processen.

- Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift.          

Arbeidsvoorwaarden

Wat bieden wij:      

- Bij aanvang een salaris tussen de €2474 en €3776,- bruto per maand volgens CAO Klein Metaal. Precieze salaris is afhankelijk van kennis en kunde én zal in overleg tot stand komen.

- Een uitdagende Fulltime functie in een dynamisch en groeiend bedrijf.    

- Mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.

- Werken in een zeer gemotiveerd en collegiaal team.

- Eerst een tijdelijk contract via Olympia. Bij wederzijdse tevredenheid kans op een baan voor langere tijd en/of overname door de opdrachtgever. 

- Bij aanvang word je direct aangemeld bij onze pensioensregeling ( STIPP-Basis).        Functie:commercieel medewerker buitendienst
Startdatum:03-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:3776 – 3776
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via a.riemersma@werk.olympia.nl of Anne-Lou Riemersma. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Ericakrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de ericakrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures erica
  2. Commercieel Medewerker Buitendienst Olympia 03-06-2024

Bekijk ook andere vacatures