Vacature Binnendienst consultant

Binnendienst consultant in Emmen

Welkom bij Aareon NL, waar we vastgoedbeheer eenvoudiger maken. Bij Aareon begrijpen we dat sterke klantenrelaties de sleutel zijn tot succes. Als Customer Support Medewerker ben de brug tussen onze klanten en onze belofte van kwaliteit en service.

Samenwerken, ondersteunen, en voldoen aan de behoeften van onze klanten, dat is wat we elke dag doen. Wij bij Aareon NL zijn op zoek naar iemand die dat met ons wil waarmaken, iemand die begrijpt dat we samen de mooiste resultaten kunnen behalen.

Dus, als jij gelooft in de kracht van verbinding, als je klaar bent om de verhalen achter vastgoedtransacties te begrijpen, en als je wilt bijdragen aan ons voortdurende succesverhaal, dan nodigen we je uit om ons team te versterken. Solliciteer vandaag nog en word onderdeel van ons gezellige team!

Jouw functie als binnendienst consultant

Het supportteam van Tobias365 ons softwareplatform voor woningcorporaties, onderhoudt dagelijks actief contact met klanten, via telefoon, e-mail, of ons ticketsysteem. Via verschillende communicatiekanalen werken onze collega's aan het oplossen van de meest uitdagende problemen van onze klanten.

Bij al onze klanten zijn er specifieke experts, ofwel kerngebruikers. Als zij niet in staat zijn om de kwestie op te lossen, nemen ze contact op met jou of een van je collega's. Het gaat hierbij niet om eenvoudige problemen zoals een vergeten wachtwoord. De zaken die jij aanpakt, zijn complexer en vergen soms uren van focus en research, terwijl andere situaties weken of zelfs maanden kunnen beslaan. Eén ding is zeker: samen met jouw team zet je je dag in, dag uit in om onze klanten de best mogelijke ondersteuning te bieden.

Wie zoeken wij als binnendienst consultant?

 • Je hebt minimaal een opleiding op hbo-niveau afgerond.
 • Je bent beschikbaar voor een fulltime functie (40 uur per week), 36 uur is bespreekbaar.
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden in zowel gesproken als geschreven Nederlands.
 • Je toont initiatief, denkt in termen van oplossingen en bent proactief in je benadering van werk, waardoor je taken effectief en doelgericht oppakt.

Wat ontvang je van ons als binnendienst consultant?

Naast het vooruitzicht van samenwerken in ons gezellige customer support team, waarbij je een team vormt met bij .Net collega's zoals Ruben, Josine en Jordy, en in Dynamics met Jurgen, Frans, Edward, Dennis, Niels, Rutger, Nemanja, Jesper en Damy, en de mogelijkheid om heerlijk te lunchen in onze kantine, bieden we je ook een uitgebreid inwerktraject aan het begin van je carrière. Maar dat is nog niet alles. Wij bieden:

 • Een salaris tussen € 2.600,- en € 3.800,-, afhankelijk van jouw ervaring.
 • Een jaarcontract met de kans op een vast dienstverband.
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, met periodieke GROW-gesprekken met je leidinggevende, mogelijkheden om cursussen en trainingen te volgen en de kans om jezelf te ontwikkelen binnen je huidige en/of toekomstige rol.
 • Een persoonlijke prestatiebeloning die kan oplopen tot maximaal 2 maandsalarissen.
 • Leuke activiteiten naast je werk, zoals het zomerfestival, kerstfeest, evenementen georganiseerd door het PV- en vitaliteitsteam, en gezellige vrijdagmiddagborrels.

Wij werken prettig samen met een aantal eerste leveranciers. Acquisitie door werving- en selectie-, detachering- of uitzendbureaus wordt hierom niet op prijs gesteld.Functie:Binnendienst consultant
Startdatum:07-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2600 – 3800
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Aareon via vacature@aareon.nl of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Ericakrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de ericakrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Erica
 2. Binnendienst consultant Aareon 07-11-2023

Bekijk ook andere vacatures