Vacature Supportspecialist

Supportspecialist in Emmen

Werken bij Aareon

Supportspecialist

Emmen

Wist je dat de gemiddelde arbeidsduur in Nederland ongeveer 7 jaar is? Bij Aareon NL overstijgen we dat ruimschoots met 321 medewerkers, met een gemiddelde dienstverband van bijna 11 jaar! Wat maakt werken bij Aareon zo aantrekkelijk? We begrijpen dat een baan meer is dan alleen werk. Daarom bieden wij:

Hybride werken: Bij Aareon krijg je de flexibiliteit om je werk tussen kantoor en thuis te verdelen. We geloven in een gezonde balans tussen werk en privé.

Uitstekende pensioenregeling: Jouw toekomst is belangrijk voor ons. Daarom bieden we een solide pensioenregeling, zodat je met een gerust hart aan je carrière kunt bouwen.

Geweldige werksfeer: Elke collega heeft zijn eigen motivatie, waardoor onze werkomgeving uniek en inspirerend is. We zorgen ervoor dat je je thuis voelt bij Aareon, ongeacht achtergrond, geaardheid, geslacht, leeftijd, handicap of andere kenmerken.

Hoe maak jij impact als support specialist?

Ons team is gespecialiseerd in het ondersteunen van klanten bij Tobias365, ons systeem gebaseerd op Microsoft Dynamics 365. Als je bij ons begint, word je begeleid door ervaren collega's die je alle ins en outs van het vak bijbrengen.

Elke vraag die binnenkomt, behandel je met nauwkeurigheid en expertise. Dankzij jouw analytisch vermogen en de ondersteuning van je team kunnen we elke klant een oplossing op maat bieden.

Dit ben jij als support specialist:

  • Je hebt minimaal een afgeronde hbo-opleiding.
  • Fulltime beschikbaar (40 uur per week, 36 uur bespreekbaar).
  • Sterke communicatieve vaardigheden in het Nederlands, zowel mondeling als schriftelijk.
  • Initiatiefrijk, oplossingsgericht en proactief in het oppakken van werk.

Wij werken prettig samen met een aantal eerste leveranciers. Acquisitie door werving- en selectie-, detachering- of uitzendbureaus wordt hierom niet op prijs gesteld.

Solliciteren?

Uit onderzoek blijkt dat vrouwen solliciteren als ze aan 100% van de eisen van een vacature voldoen waarbij dat percentage bij mannen een stuk lager ligt namelijk op zo'n 60%. Wij nodigen iedereen uit te solliciteren, ongeacht religie, geaardheid, geslacht, leeftijd, beperking of andere kenmerken, ook als je niet 100% aan alle eisen voldoet.

Word jij onze nieuwe collega?

Ria, Eelkje en Juliette

Word jij onze nieuwe collega?

Lijkt het je leuk om bij Aareon te komen werken? Wij kunnen jou alles vertellen over deze functie en werken bij Aareon. We gaan graag een persoonlijk gesprek met je aan om samen te ontdekken waar jouw kracht ligt. Samen met jou willen wij op zoek naar de baan die echt bij jou past. We hopen je snel te spreken!


Aareon Nederland B.V.
Cornelis Houtmanstraat 36
7825 VG Emmen
Functie:supportspecialist
Startdatum:22-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2600 – 3800
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Aareon via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Ericakrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de ericakrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Erica
  2. Supportspecialist Aareon 22-02-2024

Bekijk ook andere vacatures