Vacature Stage

Stage in Emmen

Stage

Wij bieden de mogelijkheid voor (afstudeer)stages op diverse afdelingen. Met een team van meer 100 collega's hebben we jaarlijks tientallen stagiaires die bij ons de theorie in praktijk brengen. Wil jij kennis op doen van ervaren monteurs, engineers of software ontwikkelaars? Solliciteer dan onderaan deze pagina!

HBO & Universiteit

Voor hbo'ers en universitaire studenten hebben we afstudeerstages en meeloopstages op de afdelingen; Electrotechniek, Mechanical Engineering, Software Development, Research & Development, Logistics en Finance.

MBO

Voor mbo'ers hebben we afstudeerstages en meeloopstages op de afdelingen; Productie / Metaalbewerking, Magazijn, Montage, Engineering en Administratie.

Voortgezet onderwijs

Voor leerlingen van het voortgezet onderwijs hebben we de mogelijkheid een snuffelstage bij ons te lopen. Meestal met een technische invalshoek bijvoorbeeld op de afdeling Metaalbewerking, Montage of Engineering.

Iwan Bos NHL Stenden | Finance & Control

Mijn stage bij Manter was een geweldige ervaring waarbij ik enorm veel heb geleerd. Het bedrijf heeft mij mooie kansen voor praktijkervaring gegeven, waardoor ik mijn financiële vaardigheden heb kunnen ontwikkelen. Ook heb ik tijdens mijn periode een uitdagende maar mooie opdracht mogen voltooien m.b.t de samenwerking met Ilapak. De tijd vloog voorbij, mede dankzij de ondersteunende collega's en de positieve werksfeer. Kortom, Manter is een topbedrijf voor iedereen die waardevolle werkervaring op wil doen.

Jan Lanting Drenthe College | Werktuigbouwkunde

Ik heb mijn 2e en 3e stage voor de opleiding werktuigbouwkunde voltooid bij Manter, eerst op de voormontage en daarna op de tekenkamer. Dit was goed bevallen en dus ben ik blijven hangen. Manter biedt mij veel doorleer kansen en dus hoop ik dit nog vele jaren te doen!

logo Esdal collegelogo Esdal collegelogo Hanzehogeschool Groningenlogo Hanzehogeschool Groningenlogo hogeschool Windesheimlogo hogeschool Windesheimlogo Rijksuniversiteit Groningenlogo Rijksuniversiteit Groningen

Tot snel!

Veel stagiairs kiezen er na hun studie voor om bij Manter hun carrière te beginnen.


Manter Magazine

Schrijf je in voor ons digitale magazine 'Mantertainment' en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen bij Manter.Functie:stage
Startdatum:23-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Stage
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Manter International via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Ericakrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de ericakrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Erica
  2. Stage Manter International 23-02-2024

Bekijk ook andere vacatures