Vacature Commercieel Projectmanager Agronomie

Commercieel Projectmanager Agronomie in Emmen

BHBVCHCIGAGHHKHMJELIMGMHMLMUTWVA

Commercieel projectmanager Agronomie

HuizingHarvest is een krachtig team van professionals in agro en agrotechniek. We werken voor meerdere fabrikanten van landbouwmachines en voor grote landbouwbedrijven. Momenteel zijn we actief in Oekraïne, Pakistan en Egypte.

We adviseren grote landbouwbedrijven wereldwijd. Ons vakkundige team van specialisten adviseert landbouwbedrijven met betrekking tot oogstoptimalisatie, biedt technische ondersteuning, traint bestuurders en verricht controles van apparatuur.

Dit is een positie waar je niet in één keer volledig instapt; we bouwen het werk samen met je op. In het begin van je HuizingHarvest reis zul je daarom de bovenstaande activiteiten zelf uitvoeren, om gevoel te krijgen bij onze werkzaamheden en om zo in contact te komen met onze huidige klanten. Vervolgens zul je je meer gaan richten op projectmanagement en acquisitie.


Tijdens jouw eerste jaar in deze functie bij HuizingHarvest geef je technische ondersteuning bij grootschalige bedrijven, train je operators, adviseer je over gewas- en machineoptimalisatie en voer je controles uit bij lopende projecten.

Ook start je met acquisitie van nieuwe projecten wereldwijd, onder andere door klanten en beurzen te bezoeken. Je verwerft projecten door de ontwikkeling en implementatie van projecten om gewasopbrengsten en duurzaamheid te verbeteren, te ondersteunen.

Naast het opbouwen en onderhouden van contacten met boerenbedrijven, heb je ook contact met investeerders, instellingen zoals RVO en de Wereldbank. Dit om te kijken waar nieuwe projecten ontstaan of subsidies beschikbaar komen. Nieuwe interessante markten zouden het Midden-Oosten en Azië kunnen zijn.

Wij bieden jou
Een mooie kans in een ambitieus en nuchter internationaal bedrijf. We werken wereldwijd en ons team is internationaal. Het is dan ook geen must dat je nabij één van onze kantoren woont.

In het tweede jaar ligt de focus meer op projectmanagement en acquisitie. Samen met ons Projects team ben je verantwoordelijk voor de projectplanning en zorg je ervoor dat het personeel dat betrokken is bij de projecten goed voorbereid is.

Verder bieden we je:

 • Een internationale omgeving waarin je de kans krijgt om te groeien. HuizingHarvest is volop in ontwikkeling en we stimuleren onze medewerkers om proactief mee te denken.
 • Een dienstverband voor 40 uren per week
 • Een salaris tussen € 3.000,- en € 3.600,- bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek en afhankelijk van jouw kennis en ervaring.
 • Daarnaast is er een opleidingsbudget beschikbaar voor jouw persoonlijke ontwikkeling.
 • Als je niet onderweg bent ben je altijd welkom op het kantoor in Emmen, maar thuiswerken kan uiteraard ook.
 • Behulpzame collega's met een passie voor de agrarische sector, die graag samenkomen voor BBQ's, personeelsuitjes en het jaarlijkse kerstevenement.

Wat breng je mee?

 • Een relevant Bachelor- of Masterdiploma, bijvoorbeeld Akkerbouw of Plant Sciences
 • Minimaal 3 jaar werkervaring op het gebied van internationaal advies en verkoop
 • Gedegen kennis van gewasbeheer en duurzame landbouw
 • Kennis van precisielandbouw, technologie en mechanisatie
 • Het vermogen om effectief te werken in een interculturele omgeving
 • Uitstekende communicatieve en interpersoonlijke vaardigheden
 • De bereidheid om regelmatig naar het buitenland te reizen
 • Het is een pre als je bekend bent met subsidieverstrekkers

Heb je een passie voor landbouw en wil je bijdragen aan de groei van een uniek internationaal bedrijf? Dan willen we je graag leren kennen! We zien je cv en motivatiebrief graag tegemoet op .

Commercieel projectmanager AgronomieFunctie:commercieel projectmanager agronomie
Startdatum:05-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3000 – 3600
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met HuizingHarvest via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Ericakrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de ericakrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Erica
 2. Commercieel Projectmanager Agronomie HuizingHarvest 05-01-2024

Bekijk ook andere vacatures