Vacature Zorgcoördinator (24-28 uur)

Zorgcoördinator (24-28 uur) in Emmen

Toe aan een nieuwe uitdaging? Werk jij in de (gehandicapten)zorg en wil jij je verder ontwikkelen? Dit is je kans! Maak nu kennis met onze bewoners en enthousiaste collega’s. Lees snel verder! Wij gaan graag met je in gesprek. 

Voor het cluster Ernstig Meervoudig beperkt (EMB) regio Emmen zijn wij op zoek naar een; 

Zorgcoördinator (24-28 uur)    

Waar ga jij werken?

Jij gaat aan de slag op een van onze locaties op het Leeuwerikenveld, waar mensen met ernstige meervoudige beperkingen en gedragsproblematiek wonen. De leeftijd van de bewoners is een mix van jong en oud, dit vereist een combinatie van intensieve zorg en begeleiding.  

Wat ga jij doen als zorgcoördinator?

Als zorgcoördinator ben je medeverantwoordelijk voor het opstellen en het naleven van het individuele ondersteuningsplan van de cliënt. Je instrueert en begeleidt je collega’s van de woning op zorginhoudelijk gebied. Daarnaast draai je ook diensten op de woning volgens het dienstenpatroon. Onregelmatig werken is voor jou dus geen probleem. In je dagelijkse werkzaamheden werk je nauw samen met gedragsdeskundigen, manager(s) en je collega’s op de woning en de dagbesteding. Naast je directe collega’s heb je veelvuldig contact met de verwanten en ook met collega’s van andere disciplines en woongroepen.  

Wij zoeken friskijkers! 
Want in ons werk draait het maar om één ding: de beste zorg voor de cliënt. En wij geloven dat daar maatwerk en beweging voor nodig is. Daarom zoeken we een zorgcoördinator die kritisch durf te zijn, collega’s opzoekt en samen de zorg naar een hoger niveau wil tillen. Een collega die wil innoveren en durft te doen. Ben jij zo’n friskijker in de zorg? Beoefen jouw vak als echte zorgprofessional en bouw ook mee aan onze organisatie! 

De belangrijkste competenties voor deze doelgroep zijn 

  • Je bent in staat om een voor de cliënt passende sfeer te creëren.  
  • Je wilt oprecht contact maken met de cliënt. 
  • Je werkt met een rustige houding, je zorgt ervoor dat je zaken herhaalt (doelen, dagprogramma, handelingen).  
  • Je laat positief voorbeeldgedrag zien.   
  • Je weet dat initiatief om dingen te doen vanuit jou als begeleider moet komen en bent in staat een uitdagende / stimulerende omgeving te bieden.  
  • Je haalt energie uit het feit dat cliënten hun vaardigheden behouden. 
  • Je kunt non-verbaal communiceren en interactie hebben met de cliënt. 


Functie:Medische verzorging
Startdatum:25-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Yoores via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Ericakrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de ericakrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Erica
  2. Zorgcoördinator (24-28 uur) Yoores 25-10-2023

Bekijk ook andere vacatures