Vacature Weekendhulp Zorg

Weekendhulp Zorg in Nieuw-Amsterdam

Vakantie- en weekendhulp zorg in Oldersheem in Nieuw-Amsterdam (vanaf €13,78 bruto per uur)

Ik studeer en zoek een (bij)baan

In overleg

29.02.2024

Werk-/denkniveau
Nog in opleiding

Locatie
Oldersheem in Nieuw-Amsterdam

Arbeidsovereenkomst
Tijdelijk met kans op verlenging

Volg jij een opleiding in de zorg? En wil je naast je studie ervaring opdoen en daarmee een prima salaris verdienen? Wil jij bijdragen aan een zo gelukkig mogelijke leef-tijd van ouderen? Kom dan in de weekenden en/of vakanties werken bij Tangenborgh!

Volg jij een zorg-gerelateerde opleiding en heb je al stage ervaring? Dan kun je bij ons aan de slag in woonzorglocatie Oldersheem in Nieuw-Amsterdam. Buiten de vakanties gaat het om een contract van ongeveer 4 uur per week. In de vakanties kunnen we een contract aanbieden rond de 16 uur per week. De duur van jouw overeenkomst en het aantal uren per week is in overleg. Naast de vakanties kun je ook in de weekenden bij ons aan de slag. Je bent dan voor een langere periode verzekerd van een bijbaan.

In Oldersheem werk je verschillende diensten, maar hoofdzakelijk ochtenddiensten. Afhankelijk van jouw ervaring kun je ook avonddiensten werken. Het is een pre als je vanuit de opleiding en door stage ervaring de basiszorg beheerst en affiniteit hebt met groepsverzorging. In een ochtenddienst start je in de zorg. Daarna ondersteun je op de groepsverzorging. Er is altijd een ervaren collega in de buurt waarop je kan terugvallen. Het team bestaat uit ongeveer 18 medewerkers. Een bijbaan in Oldersheem betekent een leuke afwisselende baan, waarin verschillende zorgvragen voorbij komen (vooral somatisch). Dit is ontzettend leerzaam voor je verdere carrière.

Voor deze werkzaamheden ontvang je een salaris op basis van cao vvt (vanaf €13,78 bruto per uur). Ervaren zorgprofessionals worden je collega's die jou helpen bij je ontwikkeling. Ook kun je gebruik maken van ons Skillslab en krijg je toegang tot de digitale Tangenborgh academie.

We kunnen ons voorstellen dat je naast alle opdrachten van school en stages geen tijd hebt om een motivatiebrief te schrijven. Heb je interesse?

Het aanvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag maakt onderdeel uit van de procedure.


Neem dan contact op met


Kennis maken?

Maak kennis met jouw collega's


Werken bij Tangenborgh
T: /

Functie:weekendhulp zorg
Startdatum:29-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Bijbaan
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:16 – 16

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tangenborgh via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Ericakrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de ericakrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Erica
  2. Weekendhulp Zorg Tangenborgh 29-02-2024

Bekijk ook andere vacatures