Vacature Begeleider de Hilde

Begeleider de Hilde in Klazienaveen

Begeleider de Hilde

Vind jij het leuk om voor verschillende groepen cliënten klaar te staan? Dan ben je bij de Hilde in Klazienaveen aan het juiste adres! Op deze veelzijdige locatie staat nabijheid en ontwikkeling centraal. Het team heeft ruimte voor meerdere begeleiders voor 21 tot 24 uur per week, dus maak je interesse kenbaar en solliciteer!

2024-3223

Dit zijn wij

Woonvoorziening de Hilde in Klazienaveen heeft 25 woonplekken voor mensen met een verstandelijk en lichamelijke beperking. Deze woonplekken zijn opgedeeld in vier groepen; een jongeren(structuur)groep, een groep met vijf cliënten die naast hun verstandelijke beperking ook een ggz-zorgvraag hebben en twee ouderen verzorgingsgroepen. Wij zoeken een nieuwe collega die met name op de verzorgingsgroepen inzetbaar is. Op de locatie is 24 uur begeleiding aanwezig, wij hebben een apart, vast nachtdienstteam. Het kan voorkomen dat je bijspringt op de andere groepen en bij uitzondering gevraagd wordt om een nachtdienst te draaien. Het zal niet vaak voorkomen dat jij hierop ingezet wordt, maar wel ben jij bereid om bij ziekte of nood in te vallen.

Voor iedere cliënt maken wij een zorgplan op maat, waarin de zorgbehoefte en doelen beschreven staan. Als team vinden wij het belangrijk dat iedereen een zo normaal mogelijk leven kan leiden, en wij bieden hierbij een helpende hand. We zijn in de buurt voor (zorg)ondersteuning, maar ook voor een gezellig praatje zijn wij altijd beschikbaar!

Onze locatie is opgedeeld in twee kernteams, waartussen de samenwerking ook actief wordt opgezocht. Het ene team is er voornamelijk voor de zorg voor onze ouder wordende cliënten, het andere meer voor de agogische kant. Onderling wisselen wij kennis en ervaringen uit. Ook organiseren wij activiteiten met alle groepen. Er is een interne dagbesteding, waar iedere cliënt welkom is om creatief bezig te gaan.

Jouw nieuwe collega's omschrijven de Hilde als een locatie vol diversiteit aan cliënten en activiteiten. Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en de onderlinge sfeer is gezellig. Iedereen vindt het belangrijk om het echt samen te doen, vol positiviteit maken wij het voor de cliënten zo fijn mogelijk.

Dit ben jij

Als begeleider ben jij erop gericht om zowel de kwaliteiten van de cliënt, als die van jezelf te blijven ontwikkelen. Stilzitten komt in jouw woordenboek niet voor: jij bent voortdurend op zoek naar nieuwe dingen om te doen en te proberen. Met jouw positieve houding krijg jij ook de cliënten mee om zoveel mogelijk hun dagelijkse dingen zelf te doen. Jij bent er wel om te ondersteunen, maar je stimuleert ook hun zelfstandigheid. Doordat jij goed luistert en observeert, weert jij wat de groep bezighoudt. De cliënten kunnen op jou rekenen, jij biedt nabijheid.

In het team vinden wij het belangrijk om het werk met elkaar op te pakken en er voor elkaar te zijn. Hiervoor is flexibiliteit nodig, die jij meeneemt. Niet alleen in het rooster, maar ook in begeleidingsstijl. De ene cliënt is de andere niet, dus jij schakelt gemakkelijk tussen de verschillende behoeften en zorgvragen. Lastige situaties leg jij voor aan jouw collega's, zodat jullie er samen van kunnen leren. Hier komt het geven en ontvangen van feedback bij kijken, wat jij prettig vindt. Jij staat open voor verandering, verbetering en groei. Op de werkvloer vind jij het belangrijk om ook ruimte te hebben voor een grapje tussendoor. Aan het eind van de dag ga jij met een voldaan gevoel naar huis, want je hebt weer mooie stappen gezet met en voor de cliënten.

Iets voor jou

Jij kan bij ons aan de slag als je:

  • In het bezit bent van een afgeronde relevante opleiding op minimaal mbo-niveau 3.
  • Werkervaring in een soortgelijke functie.
  • Aantoonbare affiniteit met ouder wordende cliënten hebt.
  • Een flexibele instelling hebt in verband met onregelmatige diensten. Ook ben jij in geval van nood oproepbaar voor het draaien van een nachtdienst.
  • Kennis hebt van de methodieken Ouderwordende Cliënt (OWC) en Oplossingsgericht Werken (OGW) of je bent bereid deze je eigen te maken.
  • In het bezit bent van een rijbewijs en auto, in het weekend en in de avond is het lastig om de locatie te bereiken met het openbaar vervoer.

Voel je gewaardeerd

Wanneer jij komt te werken als begeleider ontvang je van ons:

  • Een bruto maandsalaris van minimaal € 2.127,- en maximaal € 3.067,- volgens FWG 30 van cao- gehandicaptenzorg (op basis van een fulltime dienstverband).
  • Een contract voor onbepaalde tijd.

Voel je welkom en solliciteer
Wil jij aan de slag als begeleider op de Hilde in Klazienaveen? Solliciteer dan direct! Reageer vóór maandag 11 maart 2024. De gesprekken vinden plaats op donderdagochtend 14 maart & vrijdagochtend 15 maart , in overleg.

Neem contact op met , teamcoördinator op , of met Arjan Post teamcoördinator, op .

Functie:begeleider
Startdatum:19-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2127 – 3067
Uren per week:21 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Cosis via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Ericakrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de ericakrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Erica
  2. Begeleider de Hilde Cosis 19-02-2024

Bekijk ook andere vacatures