Vacature Vrijwilligers

Vrijwilligers in Klazienaveen

Stichting Triathlon Klazienaveen zoekt vrijwilligers voor 17e editie

redactie | 8 mei 2024 | Klazienaveen , Regio | Geen reacties

vrijwilligers MSL01723W

Regio/Klazienaveen - De Stichting Triathlon Klazienaveen is voor de 17e editie 2024 van de Triathlon Klazienaveen op zoek naar vrijwilligers.

De 17e editie van de triathlon wordt gehouden in het weekend van 13 en zondag 14 juli 2024. Inmiddels zijn ook de vrijwilligers van de voorgaande edities al aangeschreven door de organisatie. De triathlon is dit jaar in de vorm van een een tweedaags evenement met op zaterdag 13 juli de Jeugd en Junioren, ½ sprint afstand en sprint afstand en de teamwedstrijden. Op zondag 14 juli worden de individuele wedstrijden, de 1/3 afstand, OD afstand en sprint afstand gehouden.

Ook groepen vrijwilligers

Lijkt het je leuk om je ook in te zetten voor een leuk en dankbaar sportevenement in Klazienaveen? De organisatie is op zoek naar jou! Meld je dan ook aan! Ook groepen vrijwilligers vragen wij om zich ieder apart aan te melden, zodat wij van iedere vrijwilliger de gegevens ontvangen. De link van dit inschrijfformulier kan binnen verenigingen worden gedeeld.
Mocht je vragen hebben over vrijwilligerszaken, of heb je moeite met het invullen van het formulier? Dan kun je contact opnemen per e-mail via of via onze Facebookpagina: https://www.facebook.com/StichtingTriathlonKlazienaveen .

Beloning vrijwilligers

Voor alle vrijwilligers is een vergoeding van € 12,50 per persoon per dagdeel beschikbaar, voor de clubkas van je vereniging of voor jezelf. Op deze manier ondersteunen we graag andere verenigingen! De minimumleeftijd om voor vergoeding in aanmerking te komen is 14 jaar. De organisatie wil graag mede namens de deelnemers vragen of je het evenement ook dit jaar wilt ondersteunen.

Deelname aanmelding als vrijwilligerFunctie:vrijwilligers
Startdatum:09-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Triathlon Klazienaveen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Ericakrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de ericakrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures erica
  2. Vrijwilligers Stichting Triathlon Klazienaveen 09-05-2024

Bekijk ook andere vacatures