Vacature Visie - Kuipers Bouwmaterialen

Visie - Kuipers Bouwmaterialen in Emmen

Visie

Kuipers Bouwmaterialen en Steenhandel B.V. een groothandel met 6 zelfstandige samenwerkende vestigingen. Een magazijn met grote voorraden, eigen transportmiddelen met losmogelijkheden, een bouwshop, showroom en de juiste verkooporganisatie zijn de fundamenten voor deze vestgingen. Wij zijn er van overtuigd dat deze zelfstandigheid op de locaties de kracht is van ons huidige succes zowel in goede als slechte tijden.
Klantgericht werken en meedenken in oplossingen zijn toevoegingen die de binding met onze klanten doen vergroten. Eén contactpersoon voor het proces van begin tot eind voorkomt fouten en maakt de werksfeer tussen klant en medewerker tot een groter succes. Door de oren en ogen open te houden en de vlakke organisatiestructuur staan wij diep in de markt en kunnen wij onze successen blijven behalen. Het waarborgen en uitbreiden van onze kwaliteiten geeft ons mogelijkheden in de toekomst.

Vestiging Kuipers Denekamp Edisonweg 4
7591 HK Denekamp
Tel.

Vestiging Kuipers Emmen Phileas Foggstraat 50
7825 AL Emmen
Tel.
Vestiging Kuipers Hardenberg Kruiwiel 13
7773 NL Hardenberg
Tel.

Vestiging Kuipers Veendam Transportweg 7
9645 KZ Veendam
Tel.
Vestiging Kuipers Wolvega Aan de Schipsloot 12
8471 AC Wolvega
Tel.

Vestiging Kuipers Zwolle Popovstraat 23
8013 RK Zwolle
Tel.


Functie:visie kuiper bouwmaterialen
Startdatum:27-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Kuipers Bouwmaterialen en Steenhandel via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Ericakrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de ericakrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Erica
  2. Visie – Kuipers Bouwmaterialen Kuipers Bouwmaterialen en Steenhandel 27-01-2024

Bekijk ook andere vacatures