Vacature Projectleider

Projectleider in Emmen

KP Interieur logo

Kantoor

Haaksbergen

32-40 uur per week

Jij zorgt als projectleider door een efficiënt verloop van jouw projecten voor optimale klanttevredenheid. Je bent verantwoordelijk voor de aansturing en coördinatie van projecten, waarin je contact hebt met de klant, leveranciers en andere partijen die betrokken zijn bij de realisatie. Binnen ons bedrijf werk je samen met werkvoorbereiders, calculatie, het productieteam en interieurontwerpers. Je bent niet alleen sterk in interieurbouw, turnkey projecten zijn bij jou ook in goede handen. In een bouwvergadering ben jij de specialist op het gebied van interieurbouw en projectinrichting. Je bent gewend met veel dingen tegelijk bezig te zijn en de focus vast te houden. Je bent net als wij trots op het werk dat we samen leveren aan onze klanten. Welkom bij KP Interieur!

Over ons

KP Interieur is een allround interieurbouwer op topniveau met een productielocatie in Emmen en kantoor in Haaksbergen. Onze klanten zijn in heel Nederland te vinden; het bedrijfsleven, musea, onderwijs, overheden en particulieren. Wij stellen de mens centraal, niet alleen de gebruikers van de ruimten die wij inrichten, maar ook de mensen in ons team. Jou dus ook! We werken binnen de Lebor Group in totaal met zo'n 65 collega's samen, een familiebedrijf waar we trots zijn op ons werk. Leferink is een turnkey zakelijke kantoorinrichter, Brand Control Rooms in Deventer maakt en levert controle kamers voor 24-uurs werkplekken wereldwijd. KP Interieur maakt ook interieurbouwwerk voor relaties van deze twee collega bedrijven.

Jij hebt

 • ruime ervaring in de (interieur)bouw en Hbo-werk- en denkniveau
 • prettige communicatievaardigheden en commerciële drive
 • overzicht en houdt van afspraak is afspraak
 • de kunde om optimale klanttevredenheid en een prima marge te combineren
 • positieve energie

Wij bieden

 • een fulltime baan waarin we jouw werkgeluk van groot belang vinden
 • een hagelnieuwe werkplek in ons kantoor De Werkfabriek in Haaksbergen
 • een prachtig salaris en een bonusregeling
 • alle ruimte om je authentieke zelf te zijn
 • een warm welkom in ons team!

We zijn benieuwd naar jou! Vertel ons wie je bent, stuur een e-mail naar , :
en laat ons weten waarom jij past in ons team.

Wil je meer weten over deze functie, bel dan met Barton Braamhaar, bedrijfsleider: .Functie:projectleider
Startdatum:12-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met KP Interieur via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Ericakrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de ericakrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Erica
 2. Projectleider KP Interieur 12-02-2024

Bekijk ook andere vacatures