Vacature Teamcoördinator Steunpunt Emmerhout - Teamcoördinator Steunpunt Emmerhout

Teamcoördinator Steunpunt Emmerhout - Teamcoördinator Steunpunt Emmerhout in Emmen

Teamcoördinator Steunpunt Emmerhout

Ben jij toe aan een volgende stap in je persoonlijke ontwikkeling? En weet jij een team te stimuleren om naar een hoger level te komen? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Solliciteer daarom snel naar de functie van Teamcoördinator bij het Steunpunt Emmerhout voor 24 tot 28 uur per week.

2023 - 3162

Dit zijn wij

Het steunpunt Emmerhout in Emmen is een woonlocatie voor volwassenen met een (licht) verstandelijke beperking. De 23 cliënten in de leeftijd van 25 tot 75 jaar die bij ons wonen hebben allemaal hun eigen appartement. Deze zijn verdeeld over verschillende verdiepingen in twee verschillende gebouwen. De cliënten wonen zo zelfstandig mogelijk maar een groot deel van hen vindt het fijn dat er begeleiding in de nabijheid is. Het steunpunt is een gezamenlijke ruimte die voor alle cliënten beschikbaar is. Op het steunpunt bieden we ontbijt, lunch, avondeten en koffiemomenten aan. Er wordt gekookt door de begeleiding. Ook organiseren we met regelmaat een gezellige activiteit voor de cliënten.

Ons team bestaat uit 15 medewerkers. We ondersteunen elkaar en denken in oplossingen. Afgelopen jaar hebben wij met ons team de Cosis reis met succes afgesloten. Je komt binnen in een warm en gemotiveerd team.

Dit ben jij

Als teamcoördinator ga je een team van zorgprofessionals coördineren, motiveren en coachen. Je bent makkelijk in contact en toegankelijk.

Wij vinden het belangrijk dat je over goede sociale vaardigheden beschikt. Daarnaast zet je jouw coachende kwaliteiten in om medewerkers te ondersteunen bij het krijgen en houden van grip op hun dagelijkse werk en hun professionele ontwikkeling. Je vindt het een vanzelfsprekendheid dat onze professionals handelen vanuit eigenaarschap, vanuit de leidende visie van Cosis. Daarnaast kun je reflecteren op eigen gedrag en gedrag van je collega's en durft het gesprek hierover aan te gaan. Jij hebt een duidelijke visie op persoonlijk leiderschap en weet dit uit te dragen in je werk. In jouw functie als teamcoördinator hebben wij de verwachting dat je overstijgend kunt denken en communiceren. Daarnaast ook complementair samenwerken met gedragswetenschapper en leidinggevende.

Jij weet als teamcoördinator wat er speelt binnen het team en op de locatie. Je geeft operationeel leiding, stimuleert en inspireert ons team om te komen tot verbetervoorstellen die passen binnen het veranderingsproces waarin de locatie zich bevindt. Je voert delen van het P&O beleid uit en je ondersteunt en geeft ruimte waar dat nodig is.

Kortom, heb je ambitie, ben jij daadkrachtig en ben je ondernemend? Zoek jij een dynamische en uitdagende baan waar jij veel kan leren en jouw kennis en vaardigheden kan toepassen? Dan komen we graag met jou in contact!

Iets voor jou

Jij kan bij ons aan de slag als je:

  • In het bezit bent van een relevant diploma op minimaal mbo-niveau 4.
  • Kennis hebt van, of ervaring wil opdoen over de methodiek (Oplossingsgericht Werken (OGW).
  • Werkervaring in een soortgelijke functie hebt.
  • In het bezit bent van een rijbewijs/auto.

Voel je gewaardeerd

Wanneer jij komt te werken als teamcoördinator ontvang je:

  • Een bruto maandsalaris van minimaal € 2.986,- en maximaal € 4.264 volgens FWG 50 van cao-gehandicaptenzorg (op basis van een fulltime dienstverband).
  • Een contract voor onbepaalde tijd.

Voel je welkom en solliciteer

Wil jij aan de slag als teamcoördinator bij Steunpunt Emmerhout in Emmen? Solliciteer dan direct! Of in ieder geval vóór 13 januari 2024 . De gesprekken zullen plaatsvinden op dinsdagochtend 16 en woensdagmiddag 17 januari 2024.

Neem contact op met , leidinggevende, op .

Functie:teamcoördinator steunpunt emmerhout
Startdatum:28-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2986 – 4264
Uren per week:24 – 28

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Cosis via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Ericakrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de ericakrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Erica
  2. Teamcoördinator Steunpunt Emmerhout – Teamcoördinator Steunpunt Emmerhout Cosis 28-12-2023

Bekijk ook andere vacatures