Vacature Taxichauffeur

Taxichauffeur in Emmen

Taxichauffeurs gezocht

Leukste baan van Nederland

Wat wordt jouw volgende bestemming in jouw loopbaan?

Wat dacht je van de route om als taxichauffeur aan de slag te gaan? Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een taxichauffeur.

* Regiotaxi/Valysvervoer/WMO vervoer 15-40 uur

* Taxichauffeur groepsvervoer (15-24 uur per week).

Beschik jij over een rijbewijs B? Ben je in het bezit van een volledige chauffeurskaart taxi, of ben je bereid de 'chauffeurskaart' te gaan halen? Geweldig! Ook als je dus nog niet ervaren bent als taxichauffeur, mag je bij ons aan de slag.

Taxichauffeur worden?

Hebben we jouw interesse gewekt? Mooi, lees dan snel verder wat je mag verwachten: Als taxichauffeur Regiotaxi/Valysvervoer/WMO vervoer of groepsvervoer werk je zelfstandig en heb je veel vrijheid, maar ook veel verantwoordelijkheid. Geen dag is hetzelfde.

Dus het is een afwisselende functie en met jou achter het stuur komt dat helemaal goed. De passagiers die je mag vervoeren zijn voornamelijk oudere mensen of mensen met een (lichamelijke) beperking bij Regiotaxi, Valys en WMO vervoer en/of schoolkinderen (bij groepsvervoer).

Je rijdt naar een revalidatiecentrum, verjaardag van iemands kleinkind of naar het ziekenhuis.

Jij zorgt voor een comfortabele rit en gezellige sfeer in de auto en wij zorgen uiteraard voor een goed salaris conform cao Zorgvervoer & Taxi.

Heb jij een WIA, WAO, Wajong, WW, Bijstand (WWB), Ziektewetuitkering of zit jij in een 2e Spoor/outplacementtraject? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren! Of je momenteel een uitkering ontvangt of niet, bij ons kan je aan de slag als taxichauffeur.Functie:Taxichauffeur
Startdatum:29-05-2024
Ervaring:Geen ervaring
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:1000 – 3000
Uren per week:15 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met TOP Support Nederland BV via r.dejong@topsupportnederland.nl of 31523712281. Of bezoek hun website https://www.topsupportnederland.nl/.

Deel de vacature:

Redactie Ericakrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de ericakrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures erica
  2. Taxichauffeur TOP Support Nederland BV 29-05-2024

Bekijk ook andere vacatures