Vacature Medewerker Gastvrije Dienstverlening

Medewerker Gastvrije Dienstverlening in Emmen

Medewerker gastvrije dienstverlening in Emmen locatie Heidehiem

Ben jij sociaal vaardig, kun je goed zelfstandig werken en heb jij gastvrijheid hoog in het vaandel? Dan komen we graag met je in contact!

Ik ben een starter in de zorg Ik heb veel ervaring in de zorg

20 uur per week

03.06.2024

Werk-/denkniveau
mbo (niveau 2)

Locatie
Heidehiem in Emmen

Arbeidsovereenkomst
Tijdelijk met kans op vast

Voor woonzorglocatie Heidehiem in Emmen zoeken wij een enthousiaste medewerker voor onze gastvrije dienstverlening. In deze functie staat gastvrijheid centraal. Je zorgt voor een warme, gastvrije omgeving voor zorgvragers, medewerkers en bezoekers. Een belangrijk aspect van je rol is het bereiden van smakelijke maaltijden en snacks, in deze functie ligt de nadruk op koken . Je hebt een passie voor koken en geniet ervan om anderen te voorzien van heerlijk eten en drinken. Naast het serveren en opnemen van bestellingen in ons gezellige restaurant, ben je ook verantwoordelijk voor het klaarmaken van de maaltijden.

Je werkzaamheden zijn niet beperkt tot de keuken; je zult ook in onze winkel werken. Hier verkoop je diverse artikelen en controleer je goederen bij ontvangst. Je wordt onderdeel van een ervaren team van 14 collega's bij locatie Heidehiem. Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende baan waarbij je jouw affiniteit met voedsel kunt combineren met een rol in de gastvrijheid? Dan is dit de perfecte functie voor jou! Lees snel verder voor meer informatie.

Voor deze functie zijn we op zoek naar een kandidaat met een afgeronde vmbo-opleiding of een opleiding op mbo-niveau 2. Ervaring als restaurantmedewerker en kennis van werkvoorschriften (zoals HACCP) zijn vereist. Ook ervaring en kennis op het gebied van het beheren van een kleine winkel komen goed van pas. Gastvrijheid, dienstverlenend en positiviteit zijn kernwaarden die jij belangrijk vindt.


Ben jij sociaal vaardig , kun je goed zelfstandig werken en heb jij gastvrijheid hoog in het vaandel? Dan komen we graag met je in contact!

Wat bieden wij jou?

  • In eerste instantie een contract voor de duur van een jaar met de intentie deze te verlengen voor onbepaalde tijd;
  • Een contract voor 20 uur per week;
  • Werktijden vallen tussen 08.30 - 19.00 en betreft doordeweekse dagen en weekenden.
  • Toegang tot de Tangenborgh academie om je verder te ontwikkelen (o.a. e-learningen van Good Habitz);
  • Een uitgebreide MKSA-regeling;
  • Een salaris volgens, in overeenstemming met CAO VVT op basis van opleiding en ervaring (FWG 20), inclusief een eindejaarsuitkering van 8,33% (percentage 2022).

Waar ga je werken?
Wij bieden zorg met behandeling, zorg zonder behandeling in de woonzorgcentra en wijkzorg, op en vanuit totaal zo'n 11 locaties in de gemeenten Emmen, Coevorden en Borger-Odoorn. We zijn specialist op het gebied van psychogeriatrie (dementie). Ook verhuren we meer dan 700 woningen geschikt voor ouderen in Zuidoost-Drenthe. Wonen, welzijn en zorg zijn voor ons onlosmakelijk met elkaar verbonden. Wij zien de bewoner of klant als compleet mens en kijken verder dan alleen de fysieke of mentale klachten.

Tangenborgh is een organisatie waar de beste zorg verlenen voorop staat. Er wordt dan ook continu geïnvesteerd in ontwikkelingen, verbeteringen en vernieuwing. Dit alles doen we voor een zo gelukkig mogelijke leef-tijd van ouderen en een zo gelukkig mogelijke werk-tijd van medewerkers.

Solliciteren
Spreekt deze functie je aan en lijkt het je leuk om in deze functie aan de slag te gaan? Solliciteer dan voor 23 juni via het sollicitatieformulier en wie weet maak je binnenkort onderdeel uit van het team.


Het opvragen van referenties en het aanvragen van een Verklaring Omtrent het gedrag (via Tangenborgh) maken onderdeel uit van de procedure.


Neem dan contact op met


Kennis maken?

Maak kennis met jouw collega's


Werken bij Tangenborgh
T: /

Functie:medewerker gastvrije dienstverlening
Startdatum:04-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:20 – 20

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tangenborgh via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Ericakrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de ericakrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures erica
  2. Medewerker Gastvrije Dienstverlening Tangenborgh 04-06-2024

Bekijk ook andere vacatures