Vacature Hoofd Bediening

Hoofd Bediening in Coevorden

Heeren van Coevorden

    • Bier & wijn

HOOFD BEDIENING

Voor ons prachtige restaurant aan de markt in Coevorden, met 80 zitplaatsen en een terras van 75 zitplaatsen zoeken wij een hoofd bediening. Wij zijn dagelijks geopend van 10.00 - ca 22.00 uur voor koffie met zoete lekkernijen, een heerlijke lunch, borrel en diner.

We zoeken iemand die het leuk vind om aan tafel te vertellen wat voor prachtige gerechten de keuken heeft bereidt. Het hebben van lichte kennis van wijnen is een pré, geen must. Wij vinden het fijn wanneer je initiatief durft te nemen en leidinggevende capaciteiten hebt, maar zullen je altijd steunen bij moeilijke beslissingen.

Naast het meewerken in de bediening ben je verantwoordelijk voor het aansturen en de planning maken voor onze bedieningsmedewerker, in een harmonieuze sfeer met een gezellig jong en gedreven team. Je draagt zorg voor een goede service een een hoge gasttevredenheid.

Bij ons ben je verzekerd van een stabiele baan, in de corona periode hebben wij niemand laten gaan, wij zijn erg loyaal naar onze mensen. Je krijgt loon naar ervaring.

Ben jij enthousiast geworden? Of ken je iemand die hier perfect voor is? Mail dan snel je CV en wellicht zien we elkaar snel!

.Functie:hoofd bediening
Startdatum:23-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:22 – 22

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met De Heeren van Coevorden via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Ericakrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de ericakrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures erica
  2. Hoofd Bediening De Heeren van Coevorden 23-05-2024

Bekijk ook andere vacatures