Vacature Commercieel Medewerker Elektrotechniek

Commercieel Medewerker Elektrotechniek in Emmen

werken bij de
technische groothandel

Commercieel medewerker elektrotechniek

Essential

Ze kunnen ook worden gebruikt om het aantal keren dat u een advertentie ziet te beperken en de doeltreffendheid van reclamecampagnes te meten. Advertentienetwerken plaatsen ze meestal met toestemming van de websitebeheerder.

Essential

Een website kan u bijvoorbeeld voorzien van lokale weerberichten of verkeersinformatie door gegevens over uw huidige locatie op te slaan.

Essential

Dit opslagtype verzamelt gewoonlijk geen informatie waarmee een bezoeker kan worden geïdentificeerd.

Bevestigen en opslaan

Commercieel medewerker elektrotechniek

Emmen

Full Time

Commercie

Je kiest voor een carrière bij een puur Nederlands familiebedrijf: Oosterberg, een snelgroeiende groothandel en distributeur van elektrotechnische producten en materialen. Onze klanten zijn onder meer elektriciens, installateurs, productiebedrijven en bedrijven met een eigen technische dienst. Wij bedienen ze met snelle, betrouwbare levering van de benodigde artikelen door onze eigen wagens en chauffeurs. Wat ons vooral onderscheidt is de persoonlijke, betrokken manier waarop wij met onze relaties meedenken en ze adviseren over manieren om hun klanten nog beter van dienst te zijn. Wij leveren topservice van eerste contact tot facturatie en blijven ook daarna betrokken meedenken. Altijd met volledige inzet en plezier. Want werken met en bij Oosterberg moet vooral leuk zijn. Voor de klant, voor je collega's én voor jou.

Waarom wil je werken als technisch medewerker bij Oosterberg?

Met ervaring in elektrotechniek heb je geen ladder nodig om hogerop te komen.

Werk jij al een tijdje in de bouw en heb je daar brede kennis opgedaan van technische installaties? En lijkt het je interessant om die kennis te delen met de klanten van een puur Nederlandse groothandel in elektrotechnische producten en materialen? Kom dan van die ladder en uit die bouwprojecten, en pak de kans om bij familiebedrijf Koninklijke Oosterberg uit te groeien tot zelfstandig allround

Wat houdt de functie in?

Commercieel medewerker elektrotechniek
Binnen het gezellige team van de vestiging Emmen krijg jij de rol van vraagbaak voor alles wat de (elektro)technische inhoud betreft. Voor de klanten én voor je collega's. Je weet wat er nodig is bij installatieopdrachten en helpt klanten - van ZZP'ers tot internationale installatiebedrijven - precies de juiste producten vinden om ook hún klanten weer blij te maken. Bij Oosterberg draait alles om klantvriendelijkheid. Natuurlijk willen we omzet maken, maar we zijn net zo blij als we klanten kunnen helpen om met een slimme oplossing juist minder te besteden. Jij denkt met ze mee, komt met suggesties voor aanvullende producten en geeft slimme tips over alternatieven en innovaties. Zo geef je bij elk contact de klant nieuwe redenen om een volgende keer opnieuw voor Oosterberg (en voor jou!)) te kiezen. Concrete taken zijn verder:

• samen met het verkoopteam vaststellen van de commerciële strategie en targets;
• telefonisch, via e-mail en aan de balie overleggen met klanten en alert inspelen op vragen;
• offertes maken (en waar nodig) in overleg met je collega's;
• binnen jouw expertisegebied klanten ondersteunen met technische specificaties;
• samen met de buitendienst opvolgen van de door jou gemaakte adviezen en offertes.

Welke kwaliteiten zoeken wij?

Praktijkkennis voor geloofwaardig advies
Met jouw grote praktijkkennis kun je op niveau met de installateur overleggen over de beste oplossingen voor elk project. Dat gaat wel even verder dan 'grote fitting of kleine?''. Ons vak ontwikkelt zich snel, met een groeiend aanbod van steeds complexere (of juist simpeler!)) producten. Jij moet naast je bestaande expertise zeker ook de capaciteiten en de motivatie hebben om je continu zo breed mogelijk te informeren over ons assortiment.

Belangrijke kwaliteiten:

• mbo-functioneringsniveau met ruime kennis van de elektrotechnische branche;
• communicatieve kracht, inlevingsvermogen en gevoel voor humor;
• proactieve houding en een onverwoestbaar positieve klantgerichte instelling;
• creatief en innovatief, niet bang om verrassende ideeën in de groep te gooien.

Wat kunnen wij jou bieden?

Zonder ladder hogerop
Dit is een prachtige baan voor een échte vakman of -vrouw met ruime ervaring in de installatiebranche of de elektrotechnische praktijk, die op zoek is naar een baan vol variatie en menselijke contacten. Bij Oosterberg krijgt sleur geen kans. Elke dag komen klanten je verrassen met nieuwe vragen, waarbij je soms flink moet improviseren om aan hun wensen tegemoet te komen. Als het dan toch lukt, is dat telkens weer een kick. En heb je initiatieven of ideeën? Kom maar op! Je krijgt de vrijheid om te doen wat jij goed vindt, zo lang het maar óók goed is voor onze relatie met de klant. Als snelgroeiende onderneming bieden we bovendien goede mogelijkheden voor doorgroei en specialisatie. Ons aanbod omvat verder:

• passend salaris;
• aantrekkelijke winstdeling (persoonlijke en vestigingsbonus);
• 25 vakantiedagen (+ 3 functie gebonden dagen afhankelijk van ervaring);
• veel ruimte om op onze kosten opleidingen te volgen die aansluiten bij je ambitie;
• korting op je fitness abonnement of meedoen met het fietsplan;
• zeer gezellige en collegiale werkomgeving, passend bij een familiebedrijf.Functie:commercieel medewerker elektrotechniek
Startdatum:25-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Fedet via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Ericakrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de ericakrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures erica
  2. Commercieel Medewerker Elektrotechniek Fedet 25-05-2024

Bekijk ook andere vacatures