Vacature Helpende NAH

Helpende NAH in Emmen

Logo Werken bij 's Heeren Loo

 • Ik ben...
  • Beroeps Opleidende Leerweg (BOL)
  • Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL)
  • Alles over Werken en leren
Logo Werken bij 's Heeren Loo

Helpende NAH

Zoek jij de afwisseling tussen ADL-zorg en aandacht voor cliënten?

In het kort

 • Emmen
 • 24 tot 28 uur
 • 2148 tot 2969 euro
 • nr. 15025

Je kunt reageren t/m 09-06-2024

Jouw recruiter

Contact opnemen

Waar ga je werken?

Je gaat werken als helpende binnen het wooncentrum Emmen van De Noorderbrug. De Noorderbrug biedt o.a. specialistische begeleiding en ondersteuning (behandeling) dat zich richt op de gebieden waarop mensen met niet-aangeboren hersenletsel (vaak) vastlopen. Dat doen we altijd vanuit de mogelijkheden van de cliënt. In onze aanpak staan zelfredzaamheid, eigen regie en eigen kracht centraal. Binnen wooncentrum Emmen zijn er 31 appartementen die een vast woonverblijf bieden. Daarnaast is het mogelijk dat mensen ondersteuning krijgen op basis van een VPT- indicatie.

Jouw manier

Als medewerker van 's Heeren Loo help je mee aan een goed leven voor mensen met een beperking. Direct of indirect. We gunnen onze cliënten hetzelfde. Een goed leven waarin zij hun dromen waar kunnen maken.

Jouw ontwikkeling

Bij 's Heeren Loo is leren en ontwikkelen vanzelfsprekend en leuk. Zo blijft jouw werk boeiend en uitdagend. Jaarlijks kun je cursussen en trainingen volgen.

Jouw leven

Als je goed in je vel zit, werk je fijner. Samen zorgen we dat jouw werktijden passen bij jouw privéleven. Wil je dichtbij huis werken? We hebben locaties door heel Nederland.

Wie ga je helpen?

De cliënten hebben niet-aangeboren hersenletsel (NAH). Dit kan bijvoorbeeld zijn ontstaan door een ongeluk, progressieve ziekte of beroerte. Het leven van de cliënt is hierdoor sterk veranderd. Bij elke cliënt komt het hersenletsel anders tot uiting. De verschillen tussen cliënten zijn hierdoor groot. Denk bijvoorbeeld aan problemen met plannen en organiseren, overzicht houden en geheugen. Jij past je begeleiding steeds aan op de unieke situatie van elke cliënt.

Cliënten kunnen prikkelbaar zijn, weinig initiatief nemen of heel impulsief zijn. Ook kan het letsel lichamelijke klachten tot gevolg hebben. Jij laat de cliënt in zijn waarde en blijft altijd de mens achter het gedrag zien. Je snapt dat de cliënt verdriet kan hebben om het leven dat hij is kwijtgeraakt. En het netwerk om de persoon die ze zijn kwijtgeraakt. Jij bent inlevend en zoekt naar mogelijkheden om dit verlies een plek te geven.

Hoe ga je helpen?

In ons wooncentrum Emmen van 's Heeren Loo De Noorderbrug willen we graag veel aandacht aan de cliënten geven en een huiselijke sfeer neerzetten. Jij gaat als helpende hierin bijdragen door ondersteuning te bieden aan cliënten bij de algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL). Hierbij kun dan denken aan taken als aan- en uitkleden, toiletgang, uit bed helpen en lichamelijke/uiterlijke verzorging. In jouw team werk je met diverse collega's, samen zorgen jullie voor een goed leven voor de cliënten.

Dit bieden wij

 • Salaris volgens de cao Gehandicaptenzorg tussen de 2148 euro en 2969 euro op basis van een dienstverband van 36 uur per week.
 • Voor begeleiders die werken met zeer intensieve groepen cliënten is er een extra arbeidsmarkt toeslag van 5%.
 • Vakantiegeld 8% in mei en eindejaarsuitkering 8,33% in december.
 • 144 uur vakantie én 57 uur balansverlof per jaar op basis van een dienstverband van 36 uur per week.
 • Als medewerker van de grootste zorgaanbieder in de Nederlandse gehandicaptenzorg profiteer je van talloze carrièrekansen en ruime doorgroeimogelijkheden.
 • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling.
 • We werken binnen 's Heeren Loo persoonsgericht. Dat betekent dat je werkt vanuit de zorgvraag van de cliënt en tegelijkertijd jouw persoonlijke wensen hier zoveel mogelijk op afstemt.

Over 's Heeren Loo

's Heeren Loo helpt mensen met een lichte tot ernstige (verstandelijke) beperking. Van jong tot oud, in heel Nederland. We geven de zorg en ondersteuning die zij nodig hebben. Lichte zorg waar het kan en intensieve zorg als het nodig is. Want de cliënt staat centraal. En met onze jarenlange kennis en ervaring, aangevuld met onze wetenschappelijke onderzoeken, helpen wij dagelijks onze cliënten én medewerkers verder.

Sollicitatieprocedure

Een gesprek waarin wij jou leren kennen en onderzoeken waar jij tot je recht komt. Dat vinden wij belangrijk! Dat cv komt later wel. Eerst tijd voor een leuke kennismaking met onze recruiter. Dat kan telefonisch, maar ook onder het genot van een kopje koffie. Of bijvoorbeeld tijdens een inloopmoment of een wandeling over één van onze prachtige woonzorgparken. Samen kijken wij naar de beste plek voor jou binnen 's Heeren Loo.

Wil je weten wat de mogelijkheden voor jou zijn als ?

Bel, app of mail met (recruiter) op telefoonnummer: of e-mailadres: om een kennismaking in te plannen!

Leuk dat je belangstelling hebt in een baan bij 's Heeren Loo.Functie:helpende nah
Startdatum:29-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met s Heeren Loo Zorggroep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Ericakrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de ericakrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures erica
 2. Helpende NAH ’s Heeren Loo Zorggroep 29-05-2024

Bekijk ook andere vacatures