Vacature Vakantiekracht Huishoudelijke Hulp

Vakantiekracht Huishoudelijke Hulp in Coevorden

Expertises

 • Samenwerkingen

 • Werkgebieden

 • Ervaringsverhalen

Coevorden

Heb jij ook z'n zin in de zomer? Goed verdienen, nieuwe mensen ontmoeten en jezelf ontwikkelen? Dankbaar werk verrichten met een flexibel contract. Wij snappen het, dit is ook jouw zomer! Er is genoeg tijd voor terrasjes, een vakantie of luieren bij de Kibbelkoele of de Klinkenvlierse Plas! Wij willen een top zomer voor jou en voor onze cliënten. Bij AtHomeFirst kan jij deze zomer aan de slag als vakantiekracht huishoudelijke hulp ! Zorg jij met ons mee? Met €14,52 per uur is jouw portemonnee al snel gevuld!

Jouw nieuwe baan
Als vakantiekracht huishoudelijke hulp spring je op je fiets of scooter en rijd je naar de eerste cliënt van de dag. Eenmaal aangekomen stel je jezelf voor en maak je even een praatje met de cliënt. Bij elke cliënt waar je komt vraag je waar de 'zorg map' ligt. Hierin staat namelijk een 'checklist' met welke werkzaamheden jij gaat uitvoeren. De werkzaamheden bestaan o.a. uit stofzuigen en dweilen, de (af)was en het afstoffen van meubels. De wens van iedere cliënt is anders en daardoor zijn de taken ook heel afwisselend. Aan het eind van de dienst pak je de 'zorg map' er weer bij om aan te geven dat je bent geweest. Bedankt voor je inzet, op naar de volgende cliënt!

Waar ga je werken?
Bij AtHomeFirst is er oprechte aandacht is voor onze mensen; medewerkers en de cliënten. Als medewerker sta je op de eerste plek, zodat jij ervoor kan zorgen dat de cliënten de ondersteuning ontvangen die zij nodig hebben. Je bent er niet zomaar één uit duizenden, want voor ons is iedereen van toegevoegde waarde.
We zijn betrokken bij elke cliënt, iedereen is uniek en heeft zijn of haar eigen behoeftes. Op basis daarvan ondersteunen we onze cliënten. Op het gebied van huishoudelijk werk, maar ook met individuele begeleiding.
Werken bij AtHomeFirst is jezelf ontwikkelen in een veilige haven en je verbonden voelen aan de mensen om je heen. Het is een plek waar je de aandacht voor elkaar en waardering voor het werk oprecht kunt ervaren. Samen kunnen we het.

Wat vragen wij?
Je houdt van aanpakken en kan zelfstandig werken;

 • Je bent enthousiast, betrouwbaar en sociaal;
 • Je bent minimaal 2 weken aaneengesloten beschikbaar in de tijdens de zomervakantie van 22 juli tot 31 augustus.

Als jij beschikbaar bent als vakantiekracht, kan jij bij AtHomeFirst snel aan de slag. Jouw werkdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. Je kan zowel 's ochtends als 's middags werken tussen 8.00-17.00 uur. Mocht je het fijn vinden om op zaterdagochtend tussen 8.00-12.00 uur te werken, dan is dit ook mogelijk!

Wat hebben wij jou te bieden deze zomer?

 • Wij plannen je in wanneer jij wilt en zoveel als jij wilt (minimaal 6 uur per week);
 • Je ontvangt een bruto uurloon van minimaal €14,52 per uur (dit is inclusief vakantiegeld);
 • Netto reiskostenvergoeding van € 1,33 per gewerkte dag.
 • Een borrel na afloop van de zomer, met al onze vakantiekrachten. Dit omdat wij jouw inzet zo ontzettend waarderen.

Sollicitatieprocedure
Spreekt deze vacature jou aan? Onze Recruiter, , of één van haar collega's neemt vervolgens contact met jou op. Voor vragen kun je Sanne bereiken via .Functie:vakantiekracht huishoudelijke hulp
Startdatum:22-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:6 – 6

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met AtHomeFirst via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Ericakrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de ericakrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures erica
 2. Vakantiekracht Huishoudelijke Hulp AtHomeFirst 22-04-2024

Bekijk ook andere vacatures