Vacature Project Manager

Project Manager in Emmen

Bedrijfsomschrijving

Je gaat aan de slag bij een bedrijf uit de omgeving van Emmen. Het bedrijf levert maatwerk en bouwt onder andere webapplicaties, webshops en websites voor verschillende opdrachtgevers. Je komt te werken in een compact team. Samen de schouders eronder zetten om zo een mooi resultaat te behalen, wordt hier erg belangrijk gevonden. Ook is er veel ruimte voor eigen inbreng.

Wij nodigen onder andere kandidaten uit: Emmen, Coevorden, Ter Apel, Stadskanaal, Klazienaveen, Veendam en Winschoten uit om te reageren! 

Functieomschrijving

Heb jij kennis van IT, beschik jij over uitstekende communicatieve vaardigheden en weet jij doelen te stellen? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou!

Binnen deze functie als Project Manager ga jij je dagelijks bezig houden met het aansturen van de werknemers om gezamenlijke doelen te stellen. Jij weet het voortouw te nemen en denkt mee in oplossingen, je ziet kansen, kan processen schrijven en jij kan ervoor zorgen dat projecten soepel verlopen. Daarnaast houdt signalen in de gaten en je onderhoudt regelmatig contact met klanten via de mail en telefoon. Ook weet jij een bijdrage te leveren aan het verhogen van de efficiëntie en effectiviteit van het bedrijf om naar het volgende level te gaan.

Functie-eisen

Jij beschikt over een representatieve houding, stressbestendig en denkt probleemoplossend.

Verder beschik jij over:

 • Ervaring als Project Manager
 • Afgeronde relevante HBO diploma
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk
 • Affiniteit met web ontwikkeling en design is een pre
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal
Arbeidsvoorwaarden

Bij aanvang een salaris tussen de €2900 en €3100 bruto per maand. Precieze salaris is afhankelijk van kennis en ervaring én zal in overleg tot stand komen

 • Een uitdagende fulltime baan
 • Ontwikkelingsmogelijkheden
 • Reiskostenvergoeding
 • Direct op contract bij de opdrachtgever


Functie:hr project manager
Startdatum:03-06-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3100 – 3100
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via lynn.kramer@werk.olympia.nl of Lynn Kramer. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Ericakrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de ericakrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures erica
 2. Project Manager Olympia 03-06-2024

Bekijk ook andere vacatures