Vacature Filiaalleider

Filiaalleider in Emmen

team

FILIAALLEIDER

VOOR ONZE VESTIGING IN EMMEN

Voor ons filiaal in Emmen zijn wij op zoek naar een kandidaat met ervaring in het kappersvak die toe is aan een volgende stap in de carrière.

Wat ga je als filiaalleider doen?

Natuurlijk wordt er van je verwacht dat je dagelijks kapsels aflevert van hoge kwaliteit. Opscheren en fading zijn daarbij niet weg te denken. Ook schrik je niet terug van het trimmen van baarden, het scheren van contouren of de hele baard. Je voert haarkleurbehandelingen uit, hoofdhuidmassages, wellness-gezichtsbehandelingen en head shaves. Ook is het belangrijk dat je klanten in onze 'Haar en baard winkel' adviseert bij het maken van keuzes uit ons uitgebreide assortiment.

  • Leiding geven aan het team

Je ondersteunt collega's om vaktechnisch op hoog niveau te presteren. Dit doe je onder andere door collega's te stimuleren om uitgebreide behandelingen uit te voeren zoals haarkleuringen en gezichtsbehandelingen en door voortdurend de aandacht te vestigen op het geven van professioneel advies over producten thuis. Verder neem je het voortouw bij het op orde houden van de zaak, denk je mee bij het maken van een goede planning en ben je verantwoordelijk voor de afsluiting van de kassa.

Over welke vaardigheden moet je beschikken?

  • je hebt zelf een hoge kwaliteit van werken

  • ambitie om door te groeien

  • doorzettingsvermogen

  • uitstekende communicatieve vaardigheden

  • het is (of word) jouw passie om het beste uit je team te halen

  • je hebt verantwoordelijkheidsgevoel

Wat bieden wij als bedrijf?

Vanzelfsprekend wordt je niet aan je lot overgelaten. Afhankelijk van jouw huidige vaardigheden zullen we je persoonlijk begeleiden om als herenkapper-barbier en filiaalleider succesvol te worden. Dat betekent dat je in de beginperiode gaat deelnemen aan enkele interne trainingen. Door middel van 'learning-on-the-job' en met behulp van stappenplannen leer je een aantal uitgebreide barbiersbehandelingen zoals hot-oil baardbehandeling en de gezichtsverzorgende wellness-behandeling.

Heb je nog meer ambitie? Dan kun je in de toekomst eventueel doorgroeien naar franchisenemer en ga je je eigen vestiging runnen binnen onze formule.

Op welke locatie ga je aan de slag?

Noorderstraat 25 in Emmen

Spreekt onze aanpak en onze formule je aan en herken je jezelf in het profiel?

Functie:filiaalleider
Startdatum:14-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met BAKKES via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Ericakrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de ericakrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures erica
  2. Filiaalleider BAKKES 14-04-2024

Bekijk ook andere vacatures