Vacature Ambitieuze Collega's

Ambitieuze Collega's in Nieuw-Amsterdam

Wat wij bieden:

Overzicht, oplossingen, verlichting

Jan 2 2024

Gezocht: Vrolijke, ambitieuze collega's!

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega's: paraveterinairen die vinden dat ze nog lang niet uitgeleerd zijn. Wil je graag (door)groeien in het vak en een topper worden? Daarnaast hebben we momenteel een vacature voor een schoonmaker.

Nieuws

  • Gezocht: Vrolijke, ambitieuze collega's!

  • Kerst 2023: alle medicatie in huis?

  • Video opnames voor clip Pet Cancer Awareness day

Referenties

Mevrouw uit Nieuw-Amsterdam

"Het is (gelukkig) al een tijd geleden dat we bij jullie zijn geweest met 1 van onze honden. 3 van onze honden zijn in behandeling geweest bij jullie, Wardy, Gijs en Junior. Helaas alle 3 inmiddels een herinnering. Dat is ook de reden dat we al zo'n tijd niet geweest zijn... Als ik schrijf dat we de bezoekjes en controles missen klinkt dat natuurlijk raar, want een zieke hond is niet fijn. Maar wat we wel missen is jullie gastvrijheid die we altijd gevoeld hebben. Jullie kundigheid, altijd gingen we weer naar huis met wijsheid en nieuwe hoop. Nog steeds zijn we jullie dankbaar! Zo herinneren we jullie kliniek.

Functie:collega's
Startdatum:01-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Kompbaan via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Ericakrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de ericakrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Erica
  2. Ambitieuze Collega’s Kompbaan 01-01-2024

Bekijk ook andere vacatures