Vacature Weekendhulp Zorg

Weekendhulp Zorg in Coevorden

Vakantie- en weekendhulp zorg in wijkteam Coevorden (vanaf € 13,78 bruto per uur)

Ik studeer en zoek een (bij)baan

In overleg

10.04.2024

Werk-/denkniveau
Nog in opleiding

Locatie
Wijkzorg Coevorden

Arbeidsovereenkomst
Tijdelijk met kans op verlenging

Volg jij een opleiding in de zorg? En wil je naast je studie ervaring opdoen en daarmee een prima salaris verdienen? Wil jij bijdragen aan een zo gelukkig mogelijke leef-tijd van ouderen? Kom dan in de weekenden en/of vakanties werken bij Tangenborgh!

Volg jij een opleiding in de zorg? Dan kun je bij ons aan de slag als vakantie- en weekendhulp zorg in het wijkteam van Coevorden. Buiten de vakanties gaat het om een contract van ongeveer 4 uur per week. In de vakanties kunnen we een contract aanbieden tussen de 16 en 20 uur per week. De duur van jouw overeenkomst en het aantal uren per week is in overleg. Naast de vakanties kun je ook in de weekenden bij ons aan de slag. Je bent dan voor een langere periode verzekerd van een bijbaan.

In dit wijkteam werk je met name ochtenddiensten van 7.00 tot ongeveer 11.00 uur. Soms ook dagdiensten en late diensten, afhankelijk van hoe ver je bent in de opleiding. Je gaat daarbij echt de wijk in. Een auto en rijbewijs is een pre, maar niet vereist. We hebben ook routes die op de fiets gedaan kunnen worden. We verlenen zorg aan allerlei klanten, van jong tot oud, met een nieuwe knie, een nieuwe heup of een staaroperatie. Het gaat vooral om ADL-werkzaamheden. En afhankelijk van wat je hebt afgetoetst tijdens de opleiding en in de praktijk andere werkzaamheden. Tijdens je diensten kun je altijd terugvallen op een ervaren collega. Het wijkteam in Coevorden staat bekend als een fijn team met leuke collega's.

Collega: ''Het is een heel gezellig en flexibel team. Altijd gezellig. Tussendoor drinken we een kop koffie met elkaar. Ook hebben we leuk contact met de klanten. Het is gewoon erg leuk werk en lichamelijk minder zwaar dan intramuraal''.

Voor deze werkzaamheden ontvang je een salaris op basis van cao vvt (vanaf € 13,78 bruto per uur). Ervaren zorgprofessionals worden je collega's die jou helpen bij je ontwikkeling. Ook kun je gebruik maken van ons Skillslab en krijg je toegang tot de digitale Tangenborgh academie.

We kunnen ons voorstellen dat je naast alle opdrachten van school en stages geen tijd hebt om een motivatiebrief te schrijven. Heb je interesse?

Het aanvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag maakt onderdeel uit van de procedure.


Neem dan contact op met


Kennis maken?

Maak kennis met jouw collega's


Werken bij Tangenborgh
T: /

Functie:weekendhulp zorg
Startdatum:09-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Bijbaan
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tangenborgh via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Ericakrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de ericakrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures erica
  2. Weekendhulp Zorg Tangenborgh 09-04-2024

Bekijk ook andere vacatures