Vacature Gespecialiseerd Verpleegkundige Holding/Recovery

Gespecialiseerd Verpleegkundige Holding/Recovery in Emmen

ANBI

 • Stichting Vrienden van Bethesda
Duurzaamheid bij Treant Verwijzers
 • Transmuraal Coördinatiecentrum Treant
  • Over het TCCT
  • Medische adviesraad (MAR)
   • Paula Engberts

  • Praktische informatie
  • Veilige zorg
  • Kopie medisch dossier
  • Kosten en verzekering

 • Huidige: Gespecialiseerd verpleegkundige Holding/Recovery

Gespecialiseerd verpleegkundige Holding/Recovery

Plaats Emmen, Stadskanaal of Hoogeveen

Salarisindicatie € 4324 (bruto, per maand)

Arbeidscontract 20 - 36 uren per week

Sluitingsdatum 1 juli 2024

Wij zoeken recoveryverpleegkundigen! Staat aandacht voor de patiënt voor jou op de eerste plek en hou je van een afwisselende functie? Solliciteer dan direct!

Wat ga je doen?

Binnen het operatiekamercomplex verricht je als recovery/holding verpleegkundige pre- en postoperatieve, chirurgische en anesthesiologisch patiëntenzorg aan patiënten van alle leeftijden vanaf 1 jaar oud. Op de holding verricht je preoperatieve patiëntenzorg. Hierbij kun je denken aan het ontvangen, begeleider, bewaken en het voorbereiden van patiënten op een operatieve ingreep. Daarnaast assisteer je bij het toedienen van locoregionale anesthesietechnieken en uitvoeren van voorbereidende anesthesiologische werkzaamheden. Op de recovery bewaak en verpleeg je de patiënten postoperatief en zorg je voor adequate pijnstilling, zodat de patiënt de recovery zo comfortabel mogelijk verlaat. Zowel op de holding als recovery werk je nauw samen met anesthesiologen en anesthesiemedewerkers.

Waar ga je werken?

Het OKC van Treant heeft drie locaties waar alle basisspecialismes zijn vertegenwoordigd. Daarnaast zijn er een aantal specifieke specialismes zoals vaatchirurgie, longchirurgie, traumatologie, mammachirurgie, neurochirurgie, oogheelkunde, plastische chirurgie, prostaatchirurgie en nierchirurgie. Binnen Urologie is veel ervaring met het opereren met de Da Vinci operatierobot. Verder vinden er cardioversies en elektroconvulsie therapiebehandelingen plaats. Er is een goede samenwerking tussen Recovery, Anesthesie en Chirurgie. Kortom, je gaat een deel uitmaken van een divers en professioneel team, waarbij je veel van elkaar kan leren! Klik hier hoe het is om werkzaam te zijn binnen onze Treant OK's!

Jij bent de ideale kandidaat

Wij zoeken enthousiaste en gedreven gediplomeerde recovery-/holdingverpleegkundigen. Binnen de Holding/Recovery is het hollen of stilstaan. Gelukkig ga je goed om met de steeds wisselde zorgzwaarte en werkdruk. Ook kun je als geen ander prioriteiten stellen en het overzicht bewaren. Je hebt een uitstekend observerend vermogen en een verandering bij de patiënt ontgaat jou niet. Je werkt zelfstandig en neemt beslissingen, maar weet ook precies wanneer je hulp van je collega's of een arts moet inschakelen. Het is belangrijk dat jij je eigen grenzen goed bewaakt en aangeeft. Je bent bereid om bereikbaarheidsdiensten te werken en te rouleren over de ziekenhuislocaties binnen Treant. Als laatste herken jij je in de kernwaarden: Toegewijd, Innovatief en Samen.

Wat bieden wij

 • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd
 • Een salaris van minimaal € 3.047,- en maximaal € 4.324,- bruto fulltime per maand (CAO ziekenhuizen FWG 50)
 • Vakantietoeslag (8%)
 • Eindejaarsuitkering (volledige 13e maand)
 • Kom je met de auto? Bij ons kun je gratis parkeren
 • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met daarin aantrekkelijke regelingen zoals extra reiskostenvergoeding en diverse collectieve verzekeringen
 • Een uitdagende functie in een professioneel team
 • Diverse online trainingen en cursussen, zoveel jij maar wilt!
 • Wil je weten wat wij jou nog meer te bieden hebben? Bekijk dan deze 10 redenen om bij ons te werken!

Nieuwsgierig geworden?

Vertel het ons! Solliciteren kan tot en met 30 juni 2024 . Ben je nu al werkzaam bij Treant dan solliciteer je via Profit InSite . Ben je niet werkzaam bij Treant dan solliciteer je via de knop "Solliciteren".
Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met , , bereikbaar via telefoonnummer . Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met de recruiters Floor, Corin of Monique, bereikbaar via telefoonnummer .Functie:gespecialiseerd verpleegkundig holding recovery
Startdatum:29-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:4324 – 4324
Uren per week:20 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Treant Zorggroep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Ericakrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de ericakrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures erica
 2. Gespecialiseerd Verpleegkundige Holding/Recovery Treant Zorggroep 29-05-2024

Bekijk ook andere vacatures