Vacature Verpleegkundig Specialist AGZ

Verpleegkundig Specialist AGZ in Emmer-Compascuum

Over de functie

Als regiebehandelaar heb jij belangrijke rol buiten het ziekenhuis. Een breed scala aan zorginstellingen bieden de ruime om dit te ervaren. Via Maandag® ga jij als Verpleegkundig specialist AGZ bij verschillende zorginstellingen in de ouderenzorg aan de slag. Hierdoor krijg jij als Verpleegkundig specialist AGZ alle ruimte en de mogelijkheid om te kijken naar wat bij jou past.

Als Verpleegkundig specialist verricht jij zelfstandig verpleegkundige- en medische taken. Ook ben jij verantwoordelijk voor het behandeltraject en neem jij de taken over van de medisch specialist. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het verzorgen van spreekuren, het herkennen en analyseren van de symptomen en het adviseren en begeleiden tijdens het zorgproces.

Binnen de ouderenzorg werk jij als Verpleegkundig specialist AGZ met kwetsbare ouderen op verschillende afdelingen, zoals de psychogeriatrie, somatiek en de geriatrische revalidatie. Jij stelt de diagnoses en de behandelplannen op. Jij bent de zelfstandig coördinerend behandelaar van jouw cliënten. Jij informeert en adviseert de cliënten en hun familie/verwanten over de behandeling. Vanuit de rol van regiebehandelaar begeleidt en behandel jij cliënten. Verder werk jij nou samen met een multidisciplinair team en een specialist ouderengeneeskunde.

Dit bieden wij jou:

 • de mogelijkheid tot een vast contract en een vast aantal uur per week;
 • salarisschaal 65 conform desbetreffende CAO: € 5.318,69 - € 7.136,86
 • leaseauto;
 • reiskostenvergoeding €0,23 per km;
 • persoonlijke begeleiding en loopbaanadvies;
 • groot netwerk aan zorginstellingen;
 • opleidingsaanbod op maat.

Klinkt dit interessant of wil je meer informatie ontvangen? Neem dan contact met mij op via britt.vandenberg@maandag.nl of 06-51 86 16 03

Functie eisen

Wie zoeken wij?

 • een afgeronde Master Advanced Nursing Practice (MANP);
 • een geldige BIG-registratie;
 • jij hebt een rijbewijs.

Over het bedrijf

Nu hoor ik je denken, wat kan Maandag® voor mij betekenen en wat betekend een contract bij Maandag®?

Maandag® beschikt over een uitgebreid netwerk aan zorginstellingen, waardoor wij voortdurend interessante en uitdagende opdrachten kunnen aanbieden. Dit zorgt ervoor dat jij "zin in" Maandag® hebt en met plezier naar je werkt gaat. Jij treedt in dienst bij Maandag® en word jij vervolgens ingezet bij verschillende opdrachtgevers. Samen met jou kijken wij naar welke opdrachten het beste passen bij jouw vaardigheden en voorkeuren.

Uiteraard kunnen wij jou de zekerheid bieden door middel van een vast contract, maar er zijn ook andere mogelijkheden. Je kunt aan de slag als ZZP’er, maar je kunt ook een projectovereenkomst krijgen voor de duur van de opdracht. Kortom: er wordt samen met jou gekeken naar wat het beste bij jou past. Via Maandag® Academy kun jij trainingen en cursussen volgen. Daarnaast kunnen wij ook een persoonlijk traject aangaan. Jij krijgt een persoonlijk opleidingstraject gericht op vakinhoudelijke trainingen en persoonlijke ontwikkeling. Dit is geheel maatwerk. Samen kijken wij naar jou wensen en behoeften.

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Verpleegkundig Specialist AGZ die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.Functie:Verpleegkundigen met hogere opleiding
Startdatum:16-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:5319 – 7137
Uren per week:24 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Maandag via britt.vandenberg@maandag.nl of #ERROR!. Of bezoek hun website https://www.maandag.nl.

Deel de vacature:

Redactie Ericakrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de ericakrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures erica
 2. Verpleegkundig Specialist AGZ Maandag 16-05-2024

Bekijk ook andere vacatures