Vacature Vakantie Operator

Vakantie Operator in Emmen

IntroductieZit jij momenteel nog op school of wil jij kennis maken met de industrie? Heb jij nog geen grote plannen met vakantie en wil jij deze zomer een volwaardig salaris verdienen? Dan hebben wij hier een prachtige zomervacature openstaan als vakantieoperator in Emmen. Je zal werkervaring opdoen op het grote Emmtech terrein in Emmen, waar jij mooie werkervaringen en kennis kan op doen om het prachtige vak van Operator te leren kennen. Je zal komen te werken in de 5-ploegendienst en een basis salaris verdienen van €3.100,- bruto per maand inclusief 30% ploegentoeslag. Wil jij een kijkje nemen binnen de prachtige industrie of simpel weg veel geld verdienen in de zomer? Meld je dan nu bij ons aan!Wij zijn opzoek naar technische vakantie operators, die willen werken in de vakantieperiode!OmschrijvingJe zal als vakantie operator mooie werkervaring op doen binnen de kunststof industrie. Je zal de ervaren operators ondersteunen bij hun werkzaam heden om het proces in goede banen te leiden. Daarmee zal jij mee kijken en mee helpen met het ombouwen, onderhouden en reinigen van extruders, vul je grondstoffen bij en behoudt jij het overzicht in het proces.Jouw takenpakket in het kort:

 • * Ondersteunen van de ploeg bij het ombouwen, reinigen en onderhouden van diverse machines en extruders.
 • * Grondstoffen handmatig toevoegen aan processen onder begeleiding.
 • * Schoonmaak werkzaamheden binnen fabriek, voor een veilige werkplek.
 • * Inpakwerkzaamheden.
Functie-eisenAls vakantiekracht operator zal jij je ontwikkelen binnen een prachtige industrie. Je zal niet stilzitten en geen enkele dag is hetzelfde. Daarom wordt er van jouw gevraagd dat je graag je mouwen op stroopt, een goed- werk en denk niveau hebt en graag met techniek bezig bent. Wel moet dit ten alle tijden gebeuren in een veilige werkomgeving! Daarom is veiligheidsbewust zijn van groot belang.Wij vragen het volgende aan je:
 • Beschik jij over affiniteit met techniek?
 • Breng jij een goed werk- en denkniveau met je mee?
 • Heb jij veiligheid goed in het vaandel zitten?
 • Ben jij bereid om deze zomervakantie veel geld te verdienen en werkervaring op te doen?
Heb jij op alle vragen ja beantwoord? Dan ben jij geschikt als vakantie operator in de 5-ploegendienst!ArbeidsvoorwaardenNaast werkervaring op doen en veel geld verdienen, kom je ook nog eens terecht binnen een uitstekende werkomgeving waar jij met veel plezier zal gaan werken. Als vakantie operator zal jij €3.100,- bruto per maand verdienen met 30% ploegentoeslag in de 5-ploegendienst. Daarnaast bij goed functioneren, ontvang jij een positieve referentie mee, die je verder zal helpen in je arbeidscarrière!De arbeidsvoorwaarde:
 • Je zal een volwaardig loon ontvangen van €3.100,- bruto per maand inclusief 30% ploegentoeslag.
 • Werkervaring, kennis en ontwikkeling zullen jouw verder brengen in je loopbaancarrière.
 • Een positieve referentie na een succesvolle periode bij de werkgever!
 • Uitzicht op een langer dienstverband bij positieve resultaten!
Ga jij deze vakantie gebruiken om je verder te ontwikkelen of om juist veel geld te verdienen? Meld je dan nu bij ons aan op ons kantoor in Emmen!

Functie:Bedieningspersoneel van machines voor de vervaardiging van voedingsmiddelen e.d.
Startdatum:16-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3100 – 3500
Uren per week:34 – 34

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Pro Industry via ivan.veurman@pro-industry.nl of onbekend. Of bezoek hun website https://www.pro-industry.nl/.

Deel de vacature:

Redactie Ericakrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de ericakrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures erica
 2. Vakantie Operator Pro Industry 16-04-2024

Bekijk ook andere vacatures