Vacature Senior QA Officer

Senior QA Officer in Emmen

Menu

Solliciteren voor "Senior QA officer"

Senior QA officer

Wil jij je kennis en ervaring inzetten om de kwaliteit van onze producten en processen te verbeteren? Kom dan ons QHSE team in Emmen versterken als

Senior Quality Assurance Officer

Teamplayer, daadkrachtig, procesdenker

Wij zijn Teijin Aramid, 's-werelds nummer één aramideproducent. Een bedrijf met klanten in 74 landen, dat heeft geholpen records te breken, ruimtevaartuigen naar Mars te sturen en vooruitgang te boeken in de Formule 1. Onze producten zijn wereldwijd te vinden in veel verschillende toepassingen en markten zoals automotive, ballistische bescherming, marine, windenergie, civiele techniek, beschermende kleding en optische kabels.

 • Een salaris tussen de € 4500 en € 6500 bruto per maand (salaris is afhankelijk van kennis en ervaring, excl. vakantiegeld 8.33% ).
 • Een groen- en ontwikkelbudget van ieder € 1500,- bruto.
 • 46 vakantiedagen
 • Mogelijkheid tot hybride werken, met een thuiswerkvergoeding.

Als ervaren deskundige voor kwaliteitsmanagement draag jij bij aan het continu verbeteren van onze processen om te garanderen dat we de hoogwaardige product kwaliteit leveren die nodig is. Als Quality Assurance (QA)Officer weet je precies wat nodig is om verbetering in de kwaliteit van onze producten en processen teweeg te brengen, beginnend vanuit het principe van standaardisatie. Je bent in staat het kwaliteitsbeleid en uitvoering daarvan naar een hoger plan te tillen. Je ziet kansen, toont initiatief en kunt de verschillende belanghebbenden betrekken bij uitrol en uitvoer van het beleid. Je rapporteert aan de QHSE manager, je standplaats is Emmen. Jouw functie

 • Je bent een drijvende kracht in het vertalen van kwaliteitseisen naar een concreet lokaal kwaliteitsbeleid;
 • Het implementeren van ons kwaliteitsbeleid, of dit nu komt vanuit de strenge eisen die aan ons product gesteld worden (bijvoorbeeld ISO standaarden) of klanteisen: je beoordeelt deze op relevantie en impact voor ons bedrijf en je bent in staat deze kennis in te vertalen naar een tactisch en operationeel plan.
 • Je bent verantwoordelijk voor het opzetten en beheren van de structuur en samenhang van het (QHSE) managementsysteem en de verdere verbetering daarvan. Je kan goed schakelen met je collega's op de werkvloer.
 • Je bent betrokken bij het voorbereiden, organiseren en uitvoeren van kwaliteitsmanagementsysteem op locatie Emmen , in- en externe audits/ toetsingen zijn hier onderdeel van. De daaruit volgende verbeteringen beheer je, dit vanaf onze grondstof tot en met onze eindproducten. Tevens ben je verantwoordelijk voor het continu verbeteren van het processen.
 • Je bent continue bezig het kwaliteitsbewustzijn van je collega's te versterken.

Het team QHSE Emmen Je komt te werken in een hecht team van 9 QHSE professionals met een centrale positie binnen Teijin Aramid Emmen. Zij hebben een regierol en ondersteunen de organisatie op QHSE-gebied. De afdeling heeft nauwe samenwerking met de productie- en onderhoudsorganisatie op locatie en met QHSE collega's op de andere locaties in Arnhem en Delfzijl.

Wat breng je mee?

Voor deze functie heb je een afgeronde hbo of wo opleiding, zoals bijvoorbeeld kwaliteitsmanagement of een opleiding chemische technologie met aantoonbare ervaring op kwaliteitsmanagement. Je hebt ruime ervaring in en gelijksoortige functie, bij voorkeur in de chemische industrie. Daarbij heb je:

 • Sterk procesmatig denkvermogen, accuraat en planmatig werken.
 • Gevoel voor context en belangen en het hebben van veranderkundig inzicht.
 • kennis van kwaliteitsnormen zoals ISO-normen (wij zijn o.a. ISO 9001, 14001 en 45001 gecertificeerd en overwegen verdere certificering zoals IATF 16949).
 • Een goed gevoel voor cijfers; ervaring met statistiek is een pré.
 • Je bent een teamplayer, je zoekt de verbinding tussen én met andere professionals binnen ons bedrijf.
 • Intrinsieke drive om onderwerpen als kwaliteit, veiligheid, gezondheid en milieu op een hoger plan te brengen; je herkent daarbij bedreigingen en kansen, weet deze te prioriteren en draagvlak te vinden om deze in daadwerkelijke verbeteringen om te zetten.
 • Ruime ervaring in projectmatig werken.
 • Goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels.

Ons aanbod

In onze organisatie werk je samen met gedreven collega's. Je hebt een grote mate van autonomie in het indelen van je werk. Teijin Aramid biedt daarnaast:

 • Een uitstekend salaris en pensioenplan met een zeer lage eigen bijdrage.
 • Flexibele werkuren voor een goede werk/privé-balans.
 • Een keuzebudget met minimaal 26 verlofdagen bovenop de standaard 20 vakantiedagen.
 • Mogelijkheid jezelf te ontwikkelen door trainingen via onze Teijin Aramid Academy of externe cursussen.

Interesse? Voor meer informatie over de vacature kan je bellen met , op .
Sollicitaties ontvangen we graag via de sollicitatiebutton bij de vacature. Een aanstellingskeuring of een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.

Titel: Senior QA officer

Deadline: -

Locatie: EmmenFunctie:qa officer
Startdatum:01-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:4500 – 6500
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Teijin Aramid via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Ericakrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de ericakrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures erica
 2. Senior QA Officer Teijin Aramid 01-06-2024

Bekijk ook andere vacatures