Vacature Stage / Afstuderen MBO

Stage / Afstuderen MBO in Emmen

Aareon

 • Oplossingen

  Productfamilie

 • Sociaal vastgoed

 • Partnersysteem

  Connect

  Partnersysteem

 • Over Aareon

 • Productfamilie

 • Sectoren

  Sociaal vastgoed

 • Partnersysteem

  Connect

 • Over Aareon

 • Support

Globe

 1. Stage / afstuderen MBO/HBO/WO

(Cloud) supportspecialist | Amersfoort, Emmen

Stagiair : 'Ik wil Aareon bedanken voor de stageplek. Ik ben met open armen ontvangen, goed begeleid tijdens mijn stage en de sfeer binnen het bedrijf heb ik als zeer prettig ervaren.


Afstudeerder Henk: 'Wat de stage bij Fox/ShareWorx zo leuk maakt, is dat Aareon zorgt dat mijn opdracht aansluit bij mijn persoonlijke interesse. Mijn softwareoplossing wordt uiteindelijk in productie genomen. De begeleiding is super en de sfeer op de werkvloer is erg prettig en gezellig. Ik ben erg enthousiast over mijn stage bij Aareon. Het bedrijf biedt een professionele, leerzame en veilige omgeving voor beginnende softwareontwikkelaars. Een stage bij Aareon is zeker een aanrader!

''

Stagiair Stijn: Ik heb een hele leuke en leerzame HR stage gehad. De stagebegeleiding vanuit Aareon heb ik als enorm prettig ervaren. Door de informele en prettige sfeer voelde ik me snel thuis bij Aareon. Ik kreeg de ruimte om verschillende HR-werkzaamheden op te pakken. Ik ben erg enthousiast over mijn stageperiode bij Aareon! Ben jij zelf nog op zoek naar een leuk en leerzame stage? Dan zou ik stagelopen bij Aareon zeker aanraden!


Stagiaire Marissa: Ik heb een leerzame en leuke stage gehad op HR. Er is een informele sfeer in de organisatie. De communicatie met mijn stagebegeleider en collega's ervaar ik als zeer prettig. Tijdens de stage bij Aareon word je goed begeleid. Mijn doel was om een beter beeld te krijgen van een HR-afdeling in een grote organisatie, dat is zeker gelukt. Een stage bij Aareon is zeker een aanrader!

Welke (afstudeer)stage past bij jou?

Zoek je een stage binnen een grote internationale organisatie? Aareon NL is een organisatie met meer dan 300 medewerkers in Nederland. Onze kantoren zijn te vinden in Emmen (hoofdkantoor), Amersfoort, Amsterdam, Oosterhout, Roermond en Enschede. Met stages en afstudeerplekken richting sales, systeembeheer, software development en HRM zit er vast iets voor je tussen.

In een stage bij Aareon bieden we jou


 • Persoonlijke begeleiding vanuit verschillende ervaren collega's.
 • Een uitdagende stage waarin jouw ontwikkeling centraal staat.
 • Een stagevergoeding van €400,- bij fulltime stagelopen.
 • Kans op een baan bij Aareon na het afronden van jouw stage, hierin gingen en Henk jou al voor.

Ben je geïnteresseerd in een stage bij Aareon? Solliciteer dan via onderstaande link. Wij nemen binnenkort contact met je op! Graag lezen wij in je toelichting waar je naar op zoek bent. Ben je hier nog niet uit, dan lezen we dat natuurlijk ook graag in je toelichting.

Wil je ons beter leren kennen?

Uit onderzoek blijkt dat vrouwen solliciteren als ze aan 100% van de eisen van een vacature voldoen waarbij dat percentage bij mannen een stuk lager ligt namelijk op zo'n 60%. Wij nodigen iedereen uit te solliciteren, ongeacht religie, geaardheid, geslacht, leeftijd, beperking of andere kenmerken, ook als je niet 100% aan alle eisen voldoet.
Snel solliciteren? Mail je cv naar . Bij vragen kun je contact opnemen via 088-242 0 242.Functie:stage / afstuderen mbo
Startdatum:03-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Stage
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Aareon via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Ericakrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de ericakrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures erica
 2. Stage / Afstuderen MBO Aareon 03-05-2024

Bekijk ook andere vacatures