Vacature Servicemonteur

Servicemonteur in Emmen

Bedrijfsomschrijving

 Je komt te werken bij een leverancier van oppervlaktebehandelingsinstallaties. Het bedrijf is gevestigd in Emmen, met daarnaast een nevenvestiging in Polen. Het bedrijf richt vooral op poeder coaten, maar ook doen ze natlak, KTL- en galvanotechniek. Zei ontwerpen, leveren en installeren zowel componenten als complete coatinglijnen voor hun klanten.

Wij nodigen onder andere kandidaten uit: Emmen, Coevorden, Hoogeveen, Hardenberg, Klazienaveen, Stadskanaal en Ter Apel, uit om te reageren!

Functieomschrijving

Beschik jij over technisch inzicht, ben jij goed in klantencontact onderhouden en vind jij het geen probleem om regelmatig van huis te zijn? Dan is dit wellicht een interessante vacature voor jou!

Binnen deze functie ben je met name mechanisch bezig. De oppervlakte behandelende installaties (met name poedercoating) bevatten tallozen onderdelen waaraan jij herstelwerkzaamheden en onderhoud aan gaat verlenen op diverse klantlocaties door heel Nederland maar ook internationaal. Je hebt als servicemonteur een afwisselende en verantwoordelijke functie waarbij je ook bezig gaat met stroringen opsporen en oplossen. Daarnaast voer je reparaties uit en ga je inspecties doen. Naast het mechanische komt elektra ook genoeg aan bod. Kortom, geen dag is hetzelfde en er is technische uitdaging genoeg. 

Spreken deze werkzaamheden jou nou aan? Lees dan snel de onderstaande verwachtingen en het aanbod!

Functie-eisen

Je bent iemand die affiniteit heeft met de techniek, zelfstandig kan werken en verantwoordelijkheid neemt.

Verder beschik jij over:

 • Technische mbo opleiding en/of aantoonbare relevante werkervaring
 • Goede fysieke conditie 
 • Geen hoogtevrees
 • Je bent bereid om regelmatig van huis te zijn (vaak een aantal dagen)
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift
 • Bezit van een B-rijbewijs. 
Arbeidsvoorwaarden

Bij aanvang een salaris tussen de € 2800 en 3400 euro bruto per maand. Precieze salaris is afhankelijk van kennis en kunde én zal in overleg tot stand komen. 

 • Een uitdagende technische functie
 • Overnachtingsvergoeding 
 • Opleidingsmogelijkheden
 • Eerst een tijdelijk contract via Olympia. Bij wederzijdse tevredenheid kans op een baan voor langere tijd en/of overname door de opdrachtgever
 • Je wordt bij aanvang direct aangemeld bij onze pensioensregeling ( STIPP-Basis)


Functie:servicemonteur elektrotechniek
Startdatum:01-05-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3400 – 3400
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via lynn.kramer@werk.olympia.nl of Lynn Kramer. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Ericakrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de ericakrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures erica
 2. Servicemonteur Olympia 01-05-2024

Bekijk ook andere vacatures