Vacature Projectmanager Civiel

Projectmanager Civiel in Emmen

Over de functie

Sta jij graag aan het roer van baanbrekende infrastructuurontwikkeling als projectmanager civiel binnen een gemeentelijke organisatie? Solliciteer dan nu en draag bij aan duurzame en toekomstgerichte ontwikkelingen!

Als projectmanager Civiel bij Maandag® krijg jij te maken met vele uitdagende projecten bij diverse gemeenten in de provincie Drenthe. Het betreft hier een functie tussen de 32-36 uur.

In deze dynamische rol ga jij aan de slag bij gemeenten om jouw expertise in te zetten bij diverse civieltechnische projecten. Voorbeelden van projecten kunnen zijn; de herinrichting van centra in kernen, het uitbreiden van bedrijventerreinen of het bouw- en woonrijp maken van woongebieden. Hierin heb jij diverse verantwoordelijkheden, jij bent namelijk coördinator, begeleider en bewaker van het proces. Dit betekent dat jij projecten voorbereidt en begeleidt, waarbij integraal denken en werken centraal staat. Daarbij heb jij ook de verantwoordelijkheid en controle over het opstellen van projectplannen, het zorgvuldig afwegen van risico’s en de planning en uitvoering. Jij haalt dan ook veel energie uit de afwisseling in projecten!

Vanzelfsprekend werk jij als projectmanager Civiel nauw samen met diverse partijen, waaronder collega’s van jouw eigen en andere afdelingen en diverse betrokkenen. Met jouw aanstekelijke enthousiasme weet jij draagvlak te creëren voor jouw ideeën en daarbij verlies jij de ideeën van anderen ook niet uit het oog. Jij bent dan ook bereid om te investeren in nauwe en waardevolle samenwerkingsverbanden.

Wat bieden wij:

 • Salaris conform CAO gemeenten van maximaal €5.830,00 bruto o.b.v. 40 uur per week, afhankelijk van ervaring
 • Een (vast) dienstverband bij Maandag®
 • Reiskosten vergoeding van €0,23 per kilometer of de mogelijkheid tot een leaseauto
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Persoonlijke contact en (loopbaan) begeleiding door mij als vast contactpersoon bij Maandag®
 • De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen met onze Maandag® Academy, waar jij vakinhoudelijke trainingen en cursussen in-house kunt volgen

Ben jij enthousiast geworden over deze functie of wil jij nog aanvullende informatie ontvangen? Neem dan contact met mij op via 06 1642 9135 of annemarie.miske@maandag.nl

Functie eisen

Voor deze functie zoek ik een projectmanager die van nature graag de leiding neemt en resultaatgericht te werk gaat. Daarnaast voldoe jij aan de volgende eisen:

 • Jij hebt een HBO diploma in de richting van civiele techniek
 • Jij hebt minimaal 3 jaar ervaring als projectleider of projectmanager civiele techniek binnen een gemeente of overheidsinstantie
 • Jij hebt kennis van bestuurlijke processen en een goed gevoel voor politiek -bestuurlijke verhoudingen

Over het bedrijf

Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden. Dat is werk dat past bij hun capaciteiten, ambities en voorkeuren. Werk waarin ze hun talent kunnen benutten en ontwikkelen, dat voldoende uitdaging en afwisseling biedt. En in een omgeving die voldoende inclusief, divers en sociaal is. Want alleen dan brengen mensen elke dag weer frisse energie mee naar de werkvloer. Hebben ze zin om dingen aan te pakken. En krijgen ze dingen gedaan. Want: wie houdt van zijn of haar werk heeft altijd zin in maandag.

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Projectmanager Civiel die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.Functie:Ambtenaren in beleidvoerende functies
Startdatum:16-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3953 – 5830
Uren per week:32 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Maandag via annemarie.miske@maandag.nl of #ERROR!. Of bezoek hun website https://www.maandag.nl.

Deel de vacature:

Redactie Ericakrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de ericakrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures erica
 2. Projectmanager Civiel Maandag 16-05-2024

Bekijk ook andere vacatures