Vacature Senior Medewerker

Senior Medewerker in Sleen

Vechtstromen 2021

 • Loket
  • Belastingen
 • Beleven
  • Educatie

 1. Senior medewerker watersysteem (gebiedsbeheer)

Dankzij jou schoon, voldoende en veilig water

Senior medewerker watersysteem (gebiedsbeheer)


Wil jij een bijdrage leveren aan een goed functionerend watersysteem? En ben je een resultaatgerichte uitvoerder, die ambassadeur is richting stakeholders? Solliciteer dan direct op de vacature senior medewerker watersysteem bij waterschap Vechtstromen!

Salaris: €3.170,- tot €4.159,-

Ervaring: Mbo+

Uren per week: 36

Reageren voor: 3 juni 2024


Werk met betekenis en verbinding

Je zorgt voor werkvoorbereiding, aansturing en toezicht op werken die door marktpartijen worden uitgevoerd. Daarnaast draag je zorg voor het peilbeheer in een deel van het gebied en heb je contacten in het veld met inwoners en stakeholders naar aanleiding van meldingen. Deze verbinding zie je terug in jouw werk waarbij je:

 • toezichthouder bent op de dagelijkse onderhoudswerkzaamheden (maaiwerk, grondwerk en beplantingswerkzaamheden) vanuit contracten en regiewerk;
 • ambassadeur bent richting stakeholders (ingelanden) voor klachten en meldingen tevens organiseer je de afhandeling hiervan;
 • verantwoordelijk bent voor inventariseren en opstellen van jaarplannen;
 • het dagelijkse peilbeheer uitvoert, zowel handmatig als telemetrie gestuurd en knelpunten in het watersysteem signaleert en voorkomt.

Een aantrekkelijke leefomgeving met water

Met onze zorg voor schoon, voldoende en veilig water willen we bijdragen aan een aantrekkelijke leefomgeving: dat is onze missie. Ruim 500 medewerkers steken elke dag hun handen uit de mouwen om te zorgen voor het water in Twente, het Vechtdal en Zuidoost Drenthe.

Als senior medewerker watersysteem (gebiedsbeheer) werk je samen met 60 andere collega's in het team Watersysteem. Het watersysteembeheer binnen Vechtstromen is onderverdeeld in 7 beheergebieden. Je start vanuit de locatie Sleen en je kunt worden ingezet in het hele beheergebied.

"Ben jij een teamspeler die vanuit een positieve blik, gezond verstand en humor dagelijks bezig wil zijn met de kerntaken van het waterschap? Ben jij betrokken bij het buitengebeuren en in staat werk te organiseren in samenwerking met collega's, aannemers en partners in het gebied? Dan ben jij de juiste persoon voor deze uitdagende en afwisselende baan!" toekomstige collega Gert Meijering.

Neem contact op

Dankzij jou

Eerlijk, nuchter, betrouwbaar en open. Dat kenmerkt onze mensen bij waterschap Vechtstromen. Zoals je kunt verwachten hebben we allemaal 'iets' met water. Bij jou is dat natuurlijk niet anders, want dat is één van de redenen waarom jij zo goed bij ons past. Daarnaast ben jij communicatief sterk, omgevingsgericht en klantgericht. Én heb je voor deze vacature:

 • minimaal een opleiding op MBO-niveau 4;
 • goede communicatieve, digitale en administratieve vaardigheden;
 • aantoonbare kennis van hydrologie, bodemkunde, watersysteemonderhoud en peilbeheer;
 • kennis op het gebied van wetten en voorschriften aangaande de flora en fauna;
 • de bereidheid deel te nemen aan bereikbaarheidsdiensten;
 • een geldig rijbewijs B(E).

Je verdient het

Vertrouwen staat bij ons op 1. We willen graag een slagvaardige organisatie zijn, met wendbare medewerkers en geloven dat dit begint bij jou. Wij bieden jou alle vrijheid en al het vertrouwen om de beste versie van jezelf te zijn. En dat is nog niet alles, want bij een 36-urige werkweek verdien je ook:

 • een bruto maandsalaris tussen de € 3.234,- en € 4.242,- (met ingang van 1 juli 2024);
 • een keuzebudget van 21% van je bruto jaarsalaris. Hier zit ook 8% vakantiegeld bij in;
 • een flexibel inzetbaar verlof van 151,2 uur;
 • een persoonlijk budget van € 6.000 dat je in vijf jaar kan besteden aan opleidingen, cursussen en activiteiten

Nog sterker met jou

Iedereen is anders en juist de verschillen in mensen helpen ons om een nog betere organisatie te zijn. Daarom zijn we benieuwd naar wie jíj bent! Hebben we ook jouw interesse gewekt? Solliciteer dan meteen en uiterlijk vóór 3 juni 2024 via de solliciteerbutton hieronder. De sollicitatiegesprekken staan gepland op dinsdag 11 juni a.s. in de middag.

Toch eerst nog wat meer informatie? Inhoudelijk kan je hiervoor terecht bij Jarno Koelen, leidinggevende. Bel hem via Of heb je juist vragen over de procedure?

Functie:medewerker
Startdatum:08-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3170 – 4159
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Waterschapshuis waterschap Vechtstromen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Ericakrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de ericakrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures erica
 2. Senior Medewerker Waterschapshuis waterschap Vechtstromen 08-05-2024

Bekijk ook andere vacatures