Vacature Stagiair Mediavormgeving

Stagiair Mediavormgeving in Emmen

Op zoek naar een toffe stage?

Stagiair Mediavormgeving

Opgelet! Zoek jij een stageplek waar je alle aspecten van het vormgeefvak kunt leren? Word jij enthousiast van het visueel maken van de boodschap van de klant of het leren van nieuwe functionaliteiten binnen de Adobe-software. Wij willen het je allemaal leren. Wij zijn op zoek naar een jonge gedreven vormgever in spé die leergierig is en verantwoordelijkheid neemt. Met onze grote klantenportefeuille en de kennis en expertise in ons team, zorgen wij dat jouw rugzak als Stagiair Mediavormgeving goed gevuld gaat worden met de kennis rondom alles wat met vormgeving te maken heeft.

Over welke vaardigheden beschik jij als stagiair?

  • Initiatief nemend
  • Communicatief vaardig
  • Oplossingsgericht
  • Creatief

Wat bieden we jou als Stagiair Mediavormgeving?

Ons team bestaat uit een mix van creatieve designers, commerciële marketeers, en technische programmeurs. Samen proberen we er elke dag weer een succes van te maken. Lijkt het jou leuk om in een jong- en creatief team terecht te komen als Stagiair Mediavormgeving? Kom dan bij ons stage lopen! Klinkt dit als jouw ideale stageplek? Stuur een e-mail met daarin jouw motivatie, CV en een digitaal portfolio.Functie:stagiair mediavormgeving
Startdatum:01-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Stage
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met VDS Crossmedia via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Ericakrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de ericakrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures erica
  2. Stagiair Mediavormgeving VDS Crossmedia 01-05-2024

Bekijk ook andere vacatures