Vacature Projectleider Nieuwbouw

Projectleider Nieuwbouw in Emmen

Je maakt deel uit van het team Nieuwbouw en Onderhoud, waar je samenwerkt met vele collega's aan uitdagende nieuwbouw- en herstructureringsprojecten. Als senior projectleider coördineer en stuur je diverse projecten aan. Je hebt een regisserende rol binnen het projectteam en onderhoudt nauw contact met collega's, aannemers, bewonerscommissies en gemeenten.

Je draagt bij aan diverse projecten, waaronder nieuwbouwhuizen, appartementen en flexhuizen. Ook transformatieprojecten, zoals de omvorming van een schoolgebouw naar 24 appartementen, behoren tot jouw takenpakket. Daarnaast denk en werk je actief mee aan concrete ontwikkelingsplannen en herstructureringsprojecten.

Je bent verantwoordelijk voor het bewaken van de voortgang, kwaliteit en budgetten van jouw projecten. Dankzij jouw administratieve vaardigheden houd je de projectadministratie nauwkeurig bij in Tobias365. Je zorgt voor een vlekkeloze communicatie tussen alle betrokken partijen en behoudt het overzicht, zelfs in uitdagende situaties.

In de ontwikkelfase van (zorg)projecten werk je nauw samen met strategisch ontwikkelmanagers, waarbij jij jouw technische kennis inbrengt. In de realisatiefase ben jij ‘eigenaar`. Je verstrekt onder meer opdrachten aan aannemers.Functie:Projectleider Nieuwbouw
Startdatum:07-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:5400 – 5900
Uren per week:36 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Headhuntersteam via p.sporrel@headhuntersteam.nl of 050-526 88 84. Of bezoek hun website https://www.headhuntersteam.nl/vacatures/projectleider-nieuwbouw-14.

Deel de vacature:

Redactie Ericakrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de ericakrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures erica
  2. Projectleider Nieuwbouw Headhuntersteam 07-05-2024

Bekijk ook andere vacatures