Vacature Productiemedewerker Transportbanden

Productiemedewerker Transportbanden in Emmen

Bedrijfsomschrijving

Je gaat aan de slag bij een bedrijf uit de omgeving van Emmen. Hier worden transportbanden in verschillende soorten en maten, voor verschillende eindproducten. Je komt te werken in een gemoedelijk bedrijf waar ruimte is om van elkaar te leren. Er is altijd ruimte voor nieuwe ideeën.

Wij nodigen onder andere kandidaten uit de omgeving van Emmen, Coevorden, Klazienaveen en Ter Apel uit om te reageren!

Functieomschrijving

Jij komt het beste tot jouw recht wanneer je flink aan mag pakken. Daarnaast beschik je over een flinke dosis technisch inzicht. Dit maakt jou die Medewerker Productie waar wij naar op zoek zijn!

Samen met jouw collega’s wordt jij verantwoordelijk voor het op juiste wijze maken en afwerken van op maat gemaakte rubberen transportbanden. Eén van jouw collega’s stelt de machine in. Vervolgens moet deze afgesteld worden tot de juiste maat. Het is aan jou om de machine te controleren en deze indien nodig bij te stellen. Ook zorg je ervoor dat alle producten netjes worden afgewerkt. Hoge ribbels, diagonale ribbels, alles komt voorbij. Jij zorgt ervoor dat de rubberen lappen op de juiste plek gelijmd worden en je werkt oneffenheden weg.

Ook kan het voorkomen dat jij op de kunststofafdeling ingezet wordt. Hier voer je nagenoeg dezelfde werkzaamheden uit als hier boven beschreven.

Indien je een heftruckcertificaat hebt, kan het daarnaast voorkomen dat je ook werkzaamheden op de heftruck uit gaat voeren.

Aan het einde van de dag heb jij een belangrijke bijdrage geleverd aan het productieproces. Alle producten zijn op juiste en nette wijze afgewerkt en jij verlaat met opgeheven hoofd de werkvloer.

Ben jij die ene Productiemedewerker die wij zoeken? Bekijk dan ook de eisen en het aanbod!

Functie-eisen

De productiemedewerker die wij zoeken beschikt over:

- Aantoonbare affiniteit met de werkzaamheden.

- Goede beheersing van de Nederlandse taal.

- Je kunt met verschillende handgereedschappen werken.

- Technische (basis) kennis.

- Een nauwkeurige houding.

- Een geldig heftruckcertificaat is mooi meegenomen.

Ook beschik jij over een Vca-certificaat of ben je bereid deze binnen 3 maanden te behalen.

Arbeidsvoorwaarden

- Bij aanvang een salaris van €13,27 per uur.

- Een uitdagende functie in de 2 ploegen.

- 13% ploegentoeslag voor het werken in de 2 ploegen. 

- Een Fulltime baan.

- Eerst een tijdelijk contract via Olympia. Bij wederzijdse tevredenheid kans op een baan voor langere tijd en/of overname door de klant.Functie:productiemedewerker logistiek
Startdatum:01-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:1906 – 1906
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via a.riemersma@werk.olympia.nl of Anne-Lou Riemersma. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Ericakrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de ericakrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures erica
  2. Productiemedewerker Transportbanden Olympia 01-05-2024

Bekijk ook andere vacatures