Vacature Productie medewerker

Productie medewerker in Coevorden

Je wordt een essentieel onderdeel van de rondstropafdeling, waar je hijsmaterialen van topkwaliteit zult produceren. Door gebruik te maken van de semi-automatische machines, maak je hijsbanden, ook wel rondstroppen genoemd. Deze rondstroppen voorzie je van de juiste omhulsels. Omdat je veel met je handen werkt, is het belangrijk dat je fysiek in goede staat bent.

Wij bieden:

- Een fulltime functie in dagdienst voor een 38-urige werkweek;

- Een bruto uurloon volgens de cao Mode, Interieur, Tapijt en Textiel;

- De kans om een vast onderdeel te worden van ons team bij goed functioneren.

Wij vragen:

- Dat je fysiek in goede staat bent en bereid bent om hard te werken;

- Dat je niet kleurenblind bent;

- Dat je de Nederlandse of Engelse taal goed beheerst.

Waar ga je werken:

Je komt te werken bij een Nederlands productiebedrijf dat deel uitmaakt van een wereldwijde organisatie. Deze organisatie bestaat uit meer dan 20 bedrijven die zich richten op hijsen, sjorren en veiligheid. Al meer dan 100 jaar produceren we hijs- en sjormateriaal met banden geweven in hun eigen bandweverij. Ze houden het volledige proces in eigen beheer, van garen tot afgewerkt product. Dit stelt ze in staat om de kwaliteit continu hoog te houden. Het pand in Coevorden heeft meer dan 6000 vierkante meter aan ruimte, inclusief grote voorraden. Hierdoor kunnen ze de meeste artikelen direct uit voorraad leveren.Functie:Toezichthoudend personeel in de industrie
Startdatum:23-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:33 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Timing via MKBEmmen@timing.nl of onbekend. Of bezoek hun website https://www.timing.nl/.

Deel de vacature:

Redactie Ericakrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de ericakrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures erica
  2. Productie medewerker Timing 23-05-2024

Bekijk ook andere vacatures